Avantree Audition NFC: prezentare si unboxing

de Redactia Hit | 24 aprilie 2014
Utilizare:

Avantree Audition se pot conecta, dupa cum spuneam mai sus, la orice smartphone compatibil. Folosirea conexiunii Bluetooth implica apasarea butonului Multifunctional aproximativ 10 secunde pana cand ledul indicator clipeste intermitent albastru/rosu.

Pe smartphone-ul cu Bluetooth-ul activat va aparea numele Avantree Audition, iar urmatorul pas este sa faceti pairing-ul celor doua dispozitive. Un sunet de confirmare va fi redat in casti cand conexiunea este realizata. In cazul pairing-ului cu un smartphone dotat cu NFC lucrurile sunt si mai simple: tot ceea ce trebuie sa faceti este sa porniti Avantee Audition si sa atingeti castile de smartphone pentru realizarea conectarii.

Butonul Multifunctional serveste pornirii castilor, preluarii apelurilor, incheierii apelurilor si opririi muzicii (Pauza). Celelalte doua butoane fizice ale Audition au si ele functii multiple: reglarea volumului si derularea muzicii.

VIDEO UNBOXING AVANTREE AUDITION NFC


Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro

Avantree Audition sunt disponibile pe The HIT Shop la pretul de 349 de lei. Pretul poate fi considerat de catre unii utilizatori mare, insa putem afirma fara niciun fel de retinere ca producatorul nu a facut niciun fel de compromis cu Audition. Din contra, castile ofera o experienta mult peste pretul comercial, iar acest lucru ne determina sa recomandam Avantree Audition tuturor care doresc o pereche de casti wireless de foarte buna calitate.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: avantree audition NFC review avantree audition pret avantree audition recomandare casti audio unboxing avantree audition
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google