Avantree Audition NFC: prezentare si unboxing

de Redactia Hit | 24 aprilie 2014

Avantree a adus in Romania de curand noul varf al gamei de casti wireless a companiei, Avantree Audition NFC, un gadget care impresioneaza de la prima vedere in special datorita constructiei demne de un produs de top. Am testat castile celor de la Avantree si nu putem spune decat ca suntem impresionati acest device care, desi are un pret de doar 349 de lei, concureaza fara nici un fel de retinere cu produse care costa de trei ori mai mult. Iar daca va intrebati de ce am spus "doar 349 lei", veti vedea in continuare ca pretul este unul foarte mic pentru ceea ce ofera produsul in discutie.

Avantree Audition sunt disponibile pe The HIT Shop la pretul de 349 de lei.

Atunci cand cumperi o pereche de casti wireless esti interesat in primul rand de doua aspecte: calitatea sunetului si autonomia device-ului. Dupa ce ne-am jucat o perioada cu Avantree Audition putem afirma, fara sa exageram, ca exceleaza la ambele capitole.

Pe parte de sunet, castile ofera o auditie aproape perfecta, redau frecventele joase fara distorsiuni chiar si la volum ridicat, ofera "medii" bogate si o claritate excelenta a "inaltelor". Per total, sunetul obtinut este unul care va bucura cu siguranta urechile versate ale audiofililor impatimiti (nota: calitatea fisierului redat conteaza, desigur, in aceasta "ecuatie").

Autonomia asigurata de Avantree este de pana la 40 de ore in modul playback/handsfree. Pentru standby avem o durata de 20 de zile. Timpul de incarcare a bateriei este de aproximativ 4 ore. Desi pare mult, ganditi-va la autonomia de functionare amintita mai sus.

Urmariti un clip Unboxing la finalul articolului


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: avantree audition NFC review avantree audition pret avantree audition recomandare casti audio unboxing avantree audition
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google