Smiley invita oamenii in SmileyVerse, un concert-univers multisenzorial, la Arenele Romane
3/36328
calendar_month 13 Mar 2024, 14:35


Smiley isi deschide si isi canta Universul, in toate trairile, culorile si ritmurile care-l compun, intr-un concert multisenzorial, cu un concept de show profund si interactiv. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare si impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform traditiei din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, de la ora 20.00, alaturi de #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei si de invitati-surpriza, si isi propune sa fie o experienta unica multisenzoriala pentru fiecare spectator in parte.

Biletele, puse in vanzare de o saptamana, s-au epuizat deja in proportie de 30%. 

Smiley ofera publicului sau odata cu biletul la show care poate fi cumparat de pe https://bilete.sublime.ro/bilete-smiley-arenele-romane-smileyverse-95888/ si accesul in SmileyVerse, o dimensiune complet noua creata dupa chipul si asemanarea visurilor lui, dar si ale celor care-l asculta, un univers in care emotiile oferite de muzica, dans si show se impletesc cu revelatiile aduse de tehnologie si lumea digitala. 

    „Va fi ceva spectaculos si extrem de interesant de la concept pana la show-ul complet de pe scena. Universul meu transformat in show va deschide universul interior al fiecarui om care va fi alaturi de mine acolo, intr-o energie unica pe care abia astept sa o simtim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru ca fix asta simtim cu totii pe parcursul unui concert complet, ca ne teleportam intr-un univers pe care il deschidem fiecare suflet prezent in parte, il cantam, il traim, in dansam si il descifram noi toti, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emotiilor si a descatusarii de tot ce simtim.”, povesteste artistul Smiley metafora pe care se construieste concertul de anul acesta. 

    Piese nou lansate, dar si legendare, colaborari muzicale imprevizibile, momente artistice mult asteptate, dar si altele surprinzatoare, insertii tehnologice impresionante, interactiune cu fiecare om din sala la cele mai profunde niveluri, totul desfasurat si trait live, pe scena si in sala Arenelor Romane ca intr-un univers irepetabil.   
     
    „Asadar, am intrat in perioada aceea suprema din an, cand pregatim concertul pe care il asteptam din iunie in iunie. Intotdeauna am spus ca pentru mine intalnirea cu publicul la concertul acesta reprezinta o traire maxima, o plimbare de la muzica, ras, plans, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reintalnirea cu cei mai dragi colegi de scena, cu toti ai mei apropiati, conectarea cu publicul care-mi asculta muzica si care-mi ofera atat de mult pe parcursul acelor ore.”, subliniaza artistul care va dezvalui in perioada urmatoare, pe canalele sale, putin cate putin, cate ceva despre „planetele” spectaculoase care vor orbita in SmileyVerse.