hit.ro  »  Muzica  »  Spectacole  »  Reprogramarea concertelor Placido Domingo: 4 Noiembrie Bucuresti si 7 Noiembrie Cluj-Napoca

Reprogramarea concertelor Placido Domingo: 4 Noiembrie Bucuresti si 7 Noiembrie Cluj-Napoca

calendar_month 29 Feb 2024, 15:30


Mall4Art si KIMARO Entertainment anunta reprogramarea concertelor maestrului Placido Domingo, initial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj si 26 februarie 2024 la Bucuresti, pentru datele de 4 Noiembrie Bucuresti si 7 Noiembrie Cluj-Napoca.

Organizatorii detaliaza: “Din pacate, din cauza unei bronsite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sanatate nu i-a permis sa isi onoreze angajamentele pentru aceste date.

Intelegem dezamagirea pe care aceasta veste o poate cauza si ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat!

Dorim sa oferim un concert memorabil la cele mai inalte standarde, dar  avand in vedere agenda extrem de incarcata a artistului pentru acest an si lipsa de disponibilitatea celor doua sali, dupa numeroase discutii si incercari, am reusit sa stabilim noile date pentru concertele reprogramate:” 

Bucuresti, Sala Palatului - pe 4 noiembrie 2024 

Cluj, BT Arena - pe 7 noiembrie 2024.

Pentru cei care detin bilete pentru datele initiale, acestea vor ramane valabile pentru noile date. In cazul in care noile date nu sunt convenabile, detinatorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesand iabilet.ro/retur.

Suntem recunoscatori pentru intelegerea si sprijinul publicului nostru in aceste momente neasteptate. Ne angajam sa va oferim o experienta de neuitat la noile date si abia asteptam sa va intampinam la concertele maestrului Placido Domingo.

Ne vedem in noiembrie pentru doua seri magice alaturi de legendara voce a lui Placido Domingo si a invitatilor speciali.

 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?