Pe 1 si 2 iunie, mii de copii din Cantus Mundi canta in toata tara
3/36824
calendar_month 30 Mai 2024, 15:00


Pe 1 si 2 iunie, peste 2.500 de copii si tineri din corurile si ansamblurile Programului National Cantus Mundi vor sustine recitaluri si concerte in 20 de judete si Bucuresti.

Copiii din Cantus Mundi vor canta in cele doua zile in spatii publice, pe scene, in parcuri, piete sau scoli din diferite orase, comune si sate, in cadrul mai multor evenimente prin care sarbatoresc Ziua Internationala a Copilului.

Organizata sub deviza „Schimbam Romania prin muzica!”, editia a treia a evenimentului national Ora Copiilor by Cantus Mundi se va desfasura in Bucuresti si in judetele: Alba, Arad, Bacau, Braila, Brasov, Buzau, Covasna, Dambovita, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Prahova, Suceava, Timisoara, Tulcea, Valcea.

Repertoriul tuturor recitalurilor face parte din Brosura Ora Copiilor by Cantus Mundi, editata special in fiecare an de profesionistii Corului Madrigal si ai Programului National Cantus Mundi.

La Bucuresti, sambata, de la ora 14:00 si duminica, de la ora 15:30, 400 de copii din 12 coruri Cantus Mundi vor canta la Ora Copiilor organizata in cadrul Festivalului Opera Copiilor, pe Calea Giulesti nr. 16, la Opera Comica pentru Copii.

Sambata, pe 1 Iunie, la Baia Mare, peste 300 de copii din sapte coruri Cantus Mundi, din judetul Maramures si din tara vor canta alaturi de Ducu Bertzi & friends, VUNK si The Motans, in Spectacolul Cantus Mundi Fest Maramures, in cadrul evenimentelor organizate de „Ziua Copilului in Maramures – Cu drag pentru coconi!”. Seria de concerte derulata de Programul National Cantus Mundi la Baia Mare se va desfasura incepand cu ora 18:00, in spatiul amenajat in cadrul Aeroportului International Maramures si este organizata in parteneriat cu Consiliul Judetean Maramures si Organizatia de Management al Destinatiei Judetene Maramures.

Accesul publicului la toate evenimentele corurilor de copii Cantus Mundi desfasurate cu ocazia Zilei Internationale a Copilului este liber.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?