Eveniment caritabil la CCIB - "Speranta de Craciun"
3/35805
calendar_month 18 Dec 2023, 14:50


Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) gazduieste miercuri, 20 decembrie, incepand cu ora 17:00, in Aula Carol I din sediul sau istoric, evenimentul caritabil „Speranta de Craciun”, care se adreseaza deopotriva comunitatii de afaceri si publicului larg.

Seara va fi deschisa cu un concert de colinde sustinut de un grup de studenti ai Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Apoi, cei care vor trece pragul Palatului CCIB se vor bucura de un moment artistic sustinut de Trupa Nebotezata a aceleiasi institutii de invatamant, precum si de un minirecital al sopranei Angela Stratulat.

Programul manifestarii va fi completat cu o tombola, o licitatie de obiecte de arta si o degustare de vinuri. Cu acest prilej, oaspetii nostri vor afla informatii inedite despre istoria Palatului CCIB, cladire monument istoric de o remarcabila valoare arhitectonica si istorica.

Evenimentul, initiat de pictor prof. Valentin Ionescu, este organizat cu sprijinul: Camerei bucurestene, Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si al firmelor: Scorillo Travel, Deep Art Business Solutions si Love at First Bite si va fi prezentat de Traian Badulescu, purtator de cuvant ANAT. 

Fondurile obtinute vor fi donate Parohiei Catanele din judetul Dambovita, urmand a fi folosite pentru a veni in sprijinul a noua copii cu posibilitati materiale reduse, care provin din familii defavorizate si monoparentale, aflati in grija preotului paroh al bisericii amintite.

Invitam comunitatea de afaceri sa ni se alature in acest demers, acum, in pragul sarbatorilor de iarna! Sunt bine-venite donatiile in bani, dar si in rechizite, imbracaminte si incaltaminte (noi), dulciuri si jucarii destinate micilor beneficiari.
Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?