Concertul Extraordinar "Madrigal canta copiilor" la Patriarhia Romana
3/36748
calendar_month 22 Mai 2024, 11:00


Duminica, 2 iunie 2024, de la ora 17:00, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Cezar Verlan, invita publicul la Concertul Extraordinar „Madrigal canta copiilor”, desfasurat la Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei din Bucuresti.

Invitatul special al evenimentului este actorul Marian Ralea.

Biletele la concert pot fi achizitionate online, pe platforma Bilete.ro.

Desfasurat cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, „Madrigal canta copiilor” este un spectacol dedicat celor mai mici spectatori si familiilor acestora si include o diversitate estetica si repertoriala ce stimuleaza imaginatia, creativitatea si spiritului ludic al publicului. 

Un periplu surprinzator in lumea muzicala a copilariei, concertul se bucura de participarea cunoscutului actor Marian Ralea, care va aduce in cadrul evenimentului texte semnate de Marin Sorescu.

Conceptul evenimentului este creat de Emil Pantelimon, scenografia LIVE ii apartine lui Vladimir Turturica, regia de sunet este semnata de Gabriel Scirlet, iar proiectiile video lui Dorin Popovici.

Sustinut in unul dintre spatiile emblematice ale capitalei – Aula Magna a Palatului Patriarhiei, „Madrigal canta copiilor” este al treilea eveniment din cadrul Stagiunii de primavara Madrigal 2024 si se desfasoara dupa evenimentele „Shakespeare – Sunet si cuvant”, invitat Emil Boroghina (6 martie) si Concertul Extraordinar de Paste, invitat Constantin Chiriac (11 aprilie).