Concert imersiv de violoncel, sustinut de Andrei Cavassi la MINA
3/36285
calendar_month 05 Mar 2024, 12:00


Muzeul MINA - Museum of Immersive New Art - aduce un eveniment muzical de exceptie ce va avea loc pe 14 martie: Concertul Imersiv de Violoncel, sustinut de muzicianul Andrei Cavassi, insotit de Van Gogh The Immersive Show si prezentat de George. Primul banking inteligent. Concertul va avea loc in cadrul Muzeului MINA si va oferi participantilor o seara memorabila, combinand armonios experienta muzicala cu spectacolul vizual impresionant al operelor lui Van Gogh.

Andrei Cavassi, un muzician cu o reputatie internationala remarcabila, va fi gazda acestui eveniment special. Cavassi, revenit in Romania in perioada pandemiei dupa o lunga perioada petrecuta in Japonia, aduce cu el o vasta experienta si un talent incontestabil. Este castigator al medaliei de aur la prestigiosul concurs international de interpretare de la Viena din 2020 si a avut o expunere semnificativa pe scenele muzicale din intreaga lume.

Fiind membru al celei de-a patra generatii de muzicieni din familia sa, Andrei a avut o expunere internationala vasta in ultimii doi ani, cantand in peste 40 de tari. De-a lungul anilor, prestatia sa a captivat audientele de pe trei continente, de la Berliner Philarmonie, pana la Teatro Colon din Buenos Aires sau Blue Note din Tokyo, fiind pe scena alaturi de artisti de renume precum Misha Maisky si Serghei Polunin. A organizat si a produs mai multe evenimente muzicale in colaborare cu Primaria Metropolitana din Tokyo, inclusiv "Unplugged by Andrei Cavassi" (eveniment aniversar pentru cei 100 de ani de relatii diplomatice dintre Romania si Japonia, in 2021), precum si programele muzicale pentru Harry Winston Tokyo (in 2021).

Luna trecuta a marcat un moment important in cariera sa, o data cu lansarea primului sau videoclip la o piesa originala, filmat la New York si produs in Tokyo in colaborare cu Columbia Music Japan. 

El isi defineste arta prin capacitatea de a transmite si de a simti emotie, declarand ca cea mai mare importanta in concertele sale este sa creeze o conexiune autentica cu publicul. Repertoriul sau eclectic cuprinde genuri variate, de la clasic, bossa nova, muzica spaniola si tango, pana la pop, muzica japoneza si rock.

Concertul Imersiv de Violoncel va oferi publicului o experienta muzicala ce va fi completata de proiectia spectacolului Van Gogh The Immersive Show. Participantii vor fi transportati in universul fascinant al lui Van Gogh, regizat si creat de studioul de artisti Les Ateliers Nomad

Repertoriul concertului va include o varietate de piese selectate cu grija, ce vor fi interpretate de Andrei Cavassi, de la compozitii clasice precum Bach Cello Suite 1 - Prelude si Camille Saint-Saens - Mon cœur s'ouvre à ta voix, pana la melodii contemporane, de la artisti precum Beatles, Iron Maiden, Pulp Fiction si Aerosmith. 

Concertul Imersiv de Violoncel este un eveniment de neratat pentru iubitorii de arta si muzica, oferind o experienta extraordinara intr-un cadru cultural inovator.

Pentru mai multe informatii si pentru achizitionarea biletelor, va invitam sa vizitati site-ul nostru si sa ne urmariti pe retelele de socializare.