hit.ro  »  Muzica  »  Spectacole  »  Auchan difuzeaza, pentru al patrulea an consecutiv, "Marele Concert de Colinde"

Auchan difuzeaza, pentru al patrulea an consecutiv, "Marele Concert de Colinde"

calendar_month 14 Dec 2023, 14:15


"Marele Concert de Colinde Auchan" este un recital magic de sarbatori sustinut de peste 350 de copii de la 20 de scoli de canto din tara. Acest recital muzical va avea loc in perioada 14 – 25 decembrie, de la ora 17:00, pe canalele oficiale de Facebook si Youtube, precum si in magazinele din intreaga tara.

De asemenea, concertul va putea fi ascultat si pe postul de radio Itsy Bitsy, partener al proiectului. Devenit deja un eveniment de traditie in perioada sarbatorilor de iarna, concertul reuneste anul acesta peste 350 de participanti, tineri solisti si grupuri de canto din intreaga tara, care aduc magia in sufletele si in casele romanilor si le ofera un recital de poveste cu cantece si colinde de iarna. 

Proiectul a inregistrat de la an la an un succes rasunator. Interpretii, copii talentati, multiplu premiati pentru vocile si melodiile lor, au fost selectati dintre cei mai buni, sub atenta indrumare a profesorilor coordonatori, si provin de la scoli de canto renumite din orase precum Bacau, Baia Mare, Braila, Barlad, Botosani, Brasov, Bucuresti, Busteni, Cluj Napoca, Constanta, Galati, Moinesti, Oradea, Orastie, Ploiesti, Pitesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Tecuci, Targu Mures, Valcea sau Vaslui.   La aceasta editie vor putea fi urmarite tinere talente cu varste cuprinse intre 4 si 19 ani, solisti, atat consacrati, cat si la inceput de drum, si grupuri de muzica usoara care au adunat deja in palmares zeci de premii de la competitii nationale si internationale de profil, dar si grupuri folclorice traditionale care, prin muzica lor, si-au propus consolidarea unei imagini a traditiilor, datinilor si obiceiurilor autohtone.  

„Avem o mare implinire sa aducem veselie si bucurie in casele romanilor in prag de Sarbatori, cu o selectie exclusiva de cantece si colinde interpretate  de cei mai talentati copii din tara. Acestia si-au unit glasurile in Marele Concert de Colinde si cantece de Craciun organizat de Auchan, ajuns deja la cea de-a patra editie. Protagonistii concertului merita toata pretuirea noastra si nu putem decat sa ii felicitam si sa speram ca vor fi ascultati si apreciati de catre publicul larg.” a declarat Cristina Manoliu Savulescu, presedinte la Asociatia Cultural Artistica Sunetul Muzicii.Prin organizarea Marelui Concert de Colinde pentru al patrulea an consecutiv, Auchan isi propune sa aduca magia sarbatorilor de iarna in casele romanilor in ajun de Craciun si sa promoveze tinerele talente. Acesta va fi difuzat sub forma de episoade zilnice pe canalele de social media ale companiei, precum si in magazinele Auchan. Partenerul media al evenimentului – Radio Itsy Bitsy – va transmite de asemenea Marele Concert de Colinde Auchan.    

 

Sondaj

Ce placa video aveti?