Smiley si Theo Zeciu lanseaza VTM, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonati
3/36951
calendar_month 21 Iun 2024, 14:10


Dupa o provocare dintr-un live stream pe YouTube, „titanii” romani din muzica si gaming se ciocnesc intr-o piesa de vara!

Smiley si Theo Zeciu, unul dintre cei mai in voga si premiati creatori de continut de YouTube din Romania, lanseaza „VTM”, o piesa-trofeu, care sarbatoreste 1,5 milioane de abonati de pe canalul gamer-ului, dar si un cadou al lui Smiley ca raspuns la o negociere live si online ce a durat mai bine de 1 an de zile. 

„Toata nebunia a inceput in martie 2023, intr-un live de-ale lui Theo Zeciu care sarbatorea 1 milion de abonati pe YouTube. M-a sunat in timpul live-ului si m-a intrebat daca as vrea sa fac o piesa cu el, ca sa marcheze frumos performanta. Am fost categoric si i-am spus pe loc, in fata milionului sau de oameni de pe YouTube, ca ne mai auzim cand va face 3 milioane de abonati. Dupa o negociere strategica, am lasat loc de revenire cand va avea 2,5 milioane. Innebunit dupa provocari si strategii de gaming, omul nu s-a lasat, a cautat o cale de iesire si a tot spus oamenilor in fiecare video care-i obiectivul lui si a tot crescut si a crescut, dar nu suficient. Asa ca, s-a intors la mine cu alte negocieri pana am stabilit impreuna tot live, de data asta pe Instagram, ca-i cobor pragul de piesa la 1,5 milioane. Asa ca, iata-ne aici, omul si-a castigat „meciul” si piesa si asa lansam acum nebunia asta de vara. Imi place de Theo, imi place lumea gamerilor, mai intru si eu din cand in cand in ea cu cate un meci de FIFA si le apreciez pasiunea si stilul tehnico-strategic. Sunt foarte cool toti si iata ca am si reusit, cu ajutorul nebuniei lui Theo, sa intersectam lumea muzicii cu cea a gaming-ului si nu au iesit scantei, ci o piesa de vara si de fun. Hai la joc cu totii!”, a declarat Smiley, artistul care alege sa raspunda provocarilor venite din orice lume noua cu muzica. „VTM”, piesa care s-a lasat asteptata mai bine de un an, pare a anunta cel mai tare duo din online-ul romanesc, pentru ca video-ul prin care Theo Zeciu a anuntat lansarea cu Smiley a strans in doar 36 de ore aproape 2 milioane de vizualizari pe Instagram, iar live treaming-ul lui Zeciu cu Smiley din ziua precedenta lansarii a fost deja pe locul 1 in trending pe YouTube, la sectiunea gaming, cu 10 ore inainte de premiera oficiala a piesei „VTM”. 

„Cu toate ca am trecut deja prin etapele de inregistrat piesa in studio si filmat videoclipul, inca nu imi vine sa cred ca se intampla. Cand am inceput sa folosesc expresia “Viata mea/VTM” nu imi imaginam cat de departe o sa ajung cu ajutorul ei - de la o gluma facuta in online la o piesa cu nimeni altul decat Smiley! Nu pot decat sa spun ca sunt exemplul viu ca visele se transforma in realitate daca faci ce iti place si ai si curaj sa spui ce visezi. E foarte important pentru mine sa observ cat de mult conteaza acest "ciment" care tine caramizile impreuna, mai precis dragostea pentru frumos, pentru viata, pentru umor si nu pot decat sa multumesc comunitatii mele pentru asta si pentru sentimentul care ne leaga si ne face mai puternici si mai buni impreuna.”, a declarat cu recunostinta Theo Zeciu, care a fost recompensat in 2023 cu distinctia ”Creatorul de continut al anului”, ca urmare a triumfului in categoriile ”Cel mai bun video de gaming”, ”Cel mai bun stream”, a excellence award-ului obtinut la categoria “Cel mai bun video de sports games” si a titlului de ”Cel mai popular streamer” in cadrul Gaming Video Awards 2023. Co-productie HaHaHa Production & Viral Nation / Music Mob, „VTM” are muzica scrisa de Smiley, Lucian Nagy, Serban Cazan si Dorian Micu, versurile facute de Smiley si Dorian Micu si productia semnata de Lucian Nagy si Serban Cazan. 

Link premiera YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2s3zAOopqcM
Link Spotify: https://bfan.link/vtm/spotify