Romdrops, divizia internationala a HaHaHa Production, locul 1 si 7 la American Idol si locul 1 in Top 100 Itunes America
3/34904
calendar_month 24 Mai 2023, 10:00

Romdrops, compania internationala infiintata de HaHaHa Production in Los Angeles, ajunge din nou in topurile mondiale si in cele mai importante titluri din presa internationala!

Artistul Iam Tongi a castigat locul 1 si marele premiu la „American Idol”, cu piesa I’ll be seeing you, produsa de Florin Boka (Feenom) si Roland Kiss, unii dintre cei mai importanti producatori muzicali ai HaHaHa Production si Romdrops, alaturi de marele Oak Felder. Piesa cu semnatura romaneasca I’ll be seeing you este deja locul 1 in Top 100 ITunes, in America. Pe langa piesa de pe locul 1 a lui Iam Tongi, Romdrops prin Lucian Nagy semneaza productia muzicala si a piesei de pe locul 7 „American Grace” cantata de Zacharian Smith.

Performantele Romdrops de la American Idol vin la doar cateva saptamani de la lansarea piesei „Praising You” a artistei Rita Ora, cu productia muzicala semnata de Serban Cazan, tot parte din Romdrops si din istoria HaHaHa Production, care a inregistrat pana acum peste 7 milioane de streams pe Spotify si peste 8 milioane vizualizari ale clipului si se afla in Top 20 piese difuzate de radiourile din UK si in Top 30 piese difuzate in America.

„Sunt foarte fericit pentru Iam Tongi ca a castigat “American Idol”. Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa particip la productia piesei lui “I’ll Be Seeing You”.

 

Piesa este pe locul 1 in momentul de fata in America… este un sentiment nou pentru mine, o bucurie enorma, mai ales cand ma gandesc si la oamenii prin mana carora a trecut piesa aceasta lucrata de mine. Pe langa mine si Roland Kiss cu care am facut productia, piesa a mai trecut pe la legendarul Oak Felder care a facut varianta finala a productiei, iar apoi a fost mixata de catre Manny Marroquin, unul dintre cei mai premiati ingineri de sunet din istorie. Sa lucrez la nivelul acesta in industria muzicala este o binecuvantare, visez la acest lucru de la varsta de 11 ani si vreau sa-i multumesc lui Smiley pentru toata rabdarea si viziunea pe care o are. Pentru mine la nivel profesional urmeaza multa muzica, simt ca sunt in cea mai buna forma a vietii mele si sunt foarte focusat si dedicat.”, declara recunoscator Feenom, care este producator muzical la HaHaHa Production de mai bine de 8 ani, iar de 2 ani a devenit parte din Romdrops, entitatea internationala a companiei lui Smiley.

„Sincer inca procesez tot ce se intampla, este prima mea lansare in Statele Unite care, iata, a ajuns direct pe locul 1 in Itunes Top 100. Ma bucur enorm sa impart aceasta realizare uriasa cu colegul si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Feenom. Procesul de lucru a fost magic si lucrurile s-au legat de la sine. Am plecat de la o schita si niste notite de la Iam Tongi si Oak Felder privind directia muzicala si am ajuns aici pe primul loc. E coplesitor sa lucrezi cu nume atat de mari si sa vezi cum visurile tale din copilarile prind viata. Am atat de multe proiecte importante la care lucrez cu oameni frumosi si autori geniali din Londra si multe alte colturi ale lumii incat pot spune ca eu nu trebuie decat sa continui sa muncesc si sa las Universul sa-si faca treaba, pentru ca le aseaza pe toate in viata mea minunat!”, a declarat emotionat Roland Kiss, producator muzical in echipa HaHaHa Production de 6 ani de zile si parte din Romdrops, povestea de succes care se scrie deja in cele mai importante tari din industria muzicala mondiala