Programul National Cantus Mundi anunta inscrierile la Scoala de Vara
3/36868
calendar_month 05 Iun 2024, 12:00


Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin”, prin Programul National Cantus Mundi, lanseaza inscrierile la Scoala de Vara Cantus Mundi, Editia 2024.

A sasea editie a programului se va desfasura pe parcursul a doua serii de cate doua saptamani, in perioada 1 – 26 iulie 2024 si se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 13 ani (7 ani impliniti la data inscrierii si pana la implinirea varstei de 13 ani) din Bucuresti si imprejurimi, dornici sa-si dezvolte creativitatea prin intermediul muzicii, a educatiei muzicale si a altor activitati artistice.

Atelierele Scolii de Vara Cantus Mundi vor fi organizate la sediul Corului Madrigal – Cantus Mundi, din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11, sector 4, Bucuresti, si vor fi coordonate de profesionistii Corului Madrigal si ai Cantus Mundi, formatori cu o vasta experienta in domeniu.

Cele doua serii ale Scolii de Vara Cantus Mundi se vor desfasura in intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni pana vineri, dupa urmatorul calendar:
• Seria I: 1 - 12 iulie
• Seria a II-a: 15 – 26 iulie

Parintii pot inscrie copiii la Scoala de Vara Cantus Mundi prin completarea formularului online de la adresa https://s9.ro/21im (pentru o afisare corecta, va rugam sa copiati adresa link-ului in browser).

Inscrierile se primesc in limita locurilor disponibile, in ordine cronologica.

Taxa de participare pentru o serie este de 900 de lei de persoana/ serie, si include parcurgerea atelierelor si activitatilor prevazute in program, precum si contravaloarea mesei de pranz.

Scoala de Vara Cantus Mundi se desfasoara cu scopul de a oferi copiilor o alternativa educationala complexa, aplicata si distractiva, prin procese interactive, learning by doing, si include: jocuri de cunoastere si dezvoltare personala (muzicale, sociale, de rol, de comunicare), auditii muzicale explicate, ateliere de muzica corala, notiuni de percutie, miscare scenica, vizionari de spectacole cu explicatii si jocuri interactive, improvizatie muzicala sau intalniri cu artisti cunoscuti.

Activitatile din program sunt construite pe grupe de varsta, adaptate etapelor de dezvoltare sociala, psihologica, emotionala si cognitiva ale participantilor si ii spijina pe cei mici sa dobandeasca noi modalitati de exprimare si dezvoltare artistica.

Mai multe detalii si informatiile logistice privind organizarea programului sunt disponibile pe website-ul cantusmundi.ro, sectiunea Scoala de Vara, in Regulamentul Scolii de Vara Cantus Mundi – Editia 2024.