Performanta istorica pentru un roman in industria muzicala mondiala!
3/36784
calendar_month 27 Mai 2024, 10:01


Serban Cazan este producatorul si compozitorul celei mai recente piese a celebrului Rag’n’Bone

Romanul Serban Cazan, producatorul si compozitorul cu care Smiley a pornit HaHaHa Production, este, din partea ROMDROPS, producator si compozitor pentru Rag'n Bone Man, unul dintre cei mai apreciati artisti ai industriei muzicale mondiale din ultimii ani, cu nenumarate premii si recorduri in palmares. 

    Serban Cazan semneaza in calitate de compozitor piesa „What do you belive in”, care din momentul lansarii a fost „piesa saptamanii” pe Radio BBC 2 si „Cea mai tare piesa” pe Radio BBC 1, cel mai important radio din Marea Britanie. Piesa „What do you belive in” este sigle-ul care da titlul noului album mult asteptat al artistului Rag'n Bone Man, care vine dupa cel care continea piesa "Human" care a fost hit international si a depasit 1.000.000.000 (1 miliard) de play-uri pe spotify. Piesa nou lansata a fost scrisa de Serban Cazan intr-o sesiune cu Oak Felder, Sebastian Kole si Rory Graham (Rag'nBone Man) la studiourile ROMDROPS, divizia internationala a HaHaHa Production, din Londra.    „Daca in primii ani de muzica imi imaginam doar cum e sa te intalnesti si sa lucrezi cu cele mai importante nume din industrie la nivel international, astazi nu pot decat sa ma simt norocos si onorat ca traiesc pe viu aceste emotii. Intalnirea cu Rag’n Bone Man si munca pentru noul sau album puncteaza cea mai mare reusita a mea din cariera de pana acum. Sa fac echipa cu Sebastian Kole si Oak Felder pentru piesa care da titlul albumului “What do you believe in” a dus totul la un alt nivel. 18 ani de munca, multa perseverenta si un strop de noroc m-au adus aici unde, prin ROMDROPS, am sansa nu doar de a cunoaste oameni impresionanti, ci de a fi constant inspirat de ei, de munca lor, de talentul lor. Pentru mine, ROMDROPS si intalnirile profesionale pe care le traiesc prin acest proiect sunt cofirmari care-mi dau incredere ca mereu poti visa, mereu poti face mai mult, mai bine si ca nu ne oprim aici. Mai sunt multe surprize pe care abia astept sa le impartasesc cu voi.”, declara Serban Cazan, unul dintre cei mai titrati si apreciati producatori si compozitori romani pe plan international. 

    Dupa ce acum cateva luni a produs piesele „Praising you” semnata de Rita Ora si Fatboy Slim si „Can't forget you” lansata de James Carter, Ofenback si James Blunt si a inceput lucrul cu Rag'n Bone Man la noul sau album, Serban Cazan pregateste in urmatoarea perioada alte lansari remarcabile cu Rita Ora, Tom Walker, Claudia Valentina, Morgan si Jojo, dar si sesiuni de creatie muzicala cu Tom Grennan si Lily Allen in aceasta vara. 

    La aproape 16 ani de cand s-a lansat, HaHaHa Production a devenit una dintre cele mai apreciate si accesate ”scene” de lansare pentru artistii, compozitorii si producatorii muzicali din Romania, iar deschiderea internationala a valorilor din muzica romaneasca prin compania ROMDROPS a venit ca un pas dorit, muncit si presarat cu multa inovatie si pasiune. 

    ROMDROPS este o companie de publishing si productie muzicala, infiintata in 2021, menita sa deschida oportunitati globale grandioase pentru artistii, producatorii si scriitorii romani, in urma unei tabere internationale de creatie organizate de Smiley si HaHaHa Production in Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes si unul dintre cele mai creative si titrate labeluri independente din Romania, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, castigator al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producatori muzicali ai ultimilor ani au infiintat impreuna Romdrops, care activeaza pe piata muzicala din intreaga lume, colaboreaza cu TOP 40 cei mai cunoscuti artisti ai lumii, lucreaza pentru proiecte din topurile americane, britanice si din toate tarile care conteaza si care genereaza hituri. ROMDROPS are studiouri de muzica in Londra si Los Angeles. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?