hit.ro  »  Muzica  »  Noutati  »  Muzica si sport la CERF 2008

Muzica si sport la CERF 2008

calendar_month 08 Mai 2008, 16:55

In dorinta de a atrage tot mai multi vizitatori, expozantii de la CERF 2008 au invitat mai multe personalitati din domeniul sportiv si cel al muzicii la standurile lor.

In prima zi, 7 mai, Gheorghe Hagi a fost invitat la standul Vodafone pentru a discuta cu fanii si a da autografe. Astazi, 8 mai, Orange s-a pergatit pentru a gazdui echipa nationala de rugby a Romaniei la ora 12.00 si echipa de fotbal Dinamo la ora 16.00.

Pentru maine, Orange a invitat echipa de hochei Sport Club Miercurea Ciuc, care va fi prezenta la targ incepand cu ora 14.00. Nici Vodafone nu a epuizat surprizele, tinand cont ca pilotul de raliuri Claudiu David va face un tur de pista in simulatorul McLaren Mercedes duminica, 11 mai, la ora 12.00.

Invitatii la CERF din acest an sunt insa si din domeniul muzicii. La standul celor de la Romtelecom, creat special de scenograful Dragos Buhagir, vor veni DJ-ii Alex Atari, Haute Culture, Dorro, Raoul Russu si Dan Ene. Astazi au raspuns la invitatie si finalistii concursului Megastar.

Printre alte personalitati cu nume sonore se numara si trupa Passe Partout Dan Puric, dar si vedete precum Andreea Balan, Adela Popescu, Laura Cosoi, DJ The Model, DJ Optik si DJ Praslea.

Sursa: Expotek

 

Sondaj

Ce placa video aveti?