Galeria Cantus Mundi, formata din peste 700 de copii, sustine echipa nationala a Romaniei la meciul Romania - Elvetia
3/35525
calendar_month 20 Nov 2023, 10:37


Marti, 21 noiembrie, pe Arena Nationala, Cantus Mundi si Federatia Romana de Fotbal readuc in tribune Galeria Nationala de Copii, formata de aceasta data din coruri si ansambluri de percutie din cadrul Programului National Cantus Mundi. Avandu-i alaturi pe dirijorii si coordonatorii programului, cei peste 700 de copiii veniti din toata tara vor anima peste 50 000 de spectatori.

Tinerii percutionisti din Programul National Cantus Mundi sunt gata sa antreneze tribunele cu tobele lor, iar corurile de copii ii vor sustine cu melodii si coregrafi spectaculoase. Nu vor lipsi celebrele piese We Are The Champions si Waka Waka, binecunoscute de publicul din intreaga lume.

„Dupa succesul organizarii Galeriei Nationale de Copii in cadrul meciului Romania - Andorra din luna octombrie, revenim pe stadion cu si mai multi copii si adolescenti din cadrul amplului Program National Cantus Mundi, care uneste copiii prin muzica, indiferent de barierele sociale. Prin initiativa dezvoltata alaturi de Federatia Romana de Fotbal, sustinem o atitudine fair-play in randul suporterilor de toate varstele.” - a declarat Emil Pantelimon, managerul Corului National de Camera „Madrigal - Marin Constantin”.

Galeria Nationala de Copii este energizata de Cantus Mundi si Penny. Galeria participa de aceasta data la un meci cu o miza importanta, care poate aduce Romaniei primul loc in grupa la EURO 2024. Meciul se joaca cu casa inchisa si asteapta peste 50.000 de spectatori in tribune.