Feli x NANE canta impreuna "Pana-n zori"
3/35405
calendar_month 26 Oct 2023, 12:41


Feli isi uneste creativitatea si talentul cu artistul de hip-hop si trap NANE si lanseaza impreuna piesa „Pana-n zori”, o colaborare muzicala neasteptata, cu ispiratie din folclorul romanesc. 

„Pana-n zori este o piesa care ne-a cautat si ne-a chemat. Serban Cazan a produs piesa si a scris impreuna cu Thea Manolache, studenta in UK, refrenul. Dupa ce s-a conturat, Serban a zis ca mi s-ar potrivi mie si asa a fost. Am scris continuarea povestii in care l-am vazut pe NANE, asa ca i-am trimis sa o asculte. I-a placut si lui mult si iata cum dragostea mea pentru folclor ma aduce iar in parti din Feli din Povestea cu folclor. Eu si NANE suntem la prima colaborare. Cu siguranta nu si ultima.”, spune Feli povestea piesei 

    Co-productie HaHaHa Production, Cat Music si nopartyboys, „Pana-n zori” are muzica scrisa de Felicia Donose (Feli), Stefan Cherescu (NANE), Serban Cazan, Thea Manolache, versurile de Felicia Donose (Feli), Stefan Cherescu (NANE), Thea Manolache, productia semnata de Serban Cazan si mix masterul de Darius Dragoi. 

https://bfan.link/panan-zori-1Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?