Feli lanseaza "Ne iubim", un vals cu iubirea pana la sfarsitul vietii
3/36428
calendar_month 04 Apr 2024, 12:17


Feli canta-n inima mare „Ne iubim”, un vals cu iubirea, o piesa care serbeaza bucuria de a fi si de a ramane indragostit indiferent de timp, de etapa sau de stangacii. 

    „Noi ne iubim pana cand n-o sa mai fim! Acesta este mesajul scris si cantat gata de ascultat, fredonat si dansat de toata lumea. La fiecare piesa pe care o lansez cel mai mult imi doresc ca oamenii sa simta cu adevarat ceea ce cant si ca mesajul sa le parcurga celula cu celula drumul din corp pana in suflet.

Am scris impreuna cu Smiley aceasta poveste frumoasa care sper sa aduca imbratisari, regasiri, saruturi, atingeri, zambete, priviri adanci si iubire impartasita. Hai sa ne iubim!”, indeamna Feli odata cu lansarea piesei dulci si calde de dragoste.      Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, „Ne iubim” este semnata ca muzica, vers si productie muzicala de trio-ul artistic Felicia Donose (Feli), Maria Andrei Tiberiu (Smiley), Roland Kiss si este ca un imn al iubirii pana la sfarsitul vietii, un dans in care pasii gresiti sunt prilej de zambete si complicitate, iar totul in relatie este primit si trait cu replica „Si ce bine!”.