Damian Draghici si Smiley lanseaza "S-a furat mireasa", noul hit al nuntilor romanesti
3/36538
calendar_month 23 Apr 2024, 17:10


La 8 ani de la succesul „In statie la Lizeanu”, Damian & Brothers si Smiley canta-n nunta mare „S-a furat mireasa”, un complot pe note muzicale care rezolva prin dans si voie buna cel mai fierbinte capitol al nuntilor romanesti: furatul miresei, dar mai ales recuperarea ei de catre nas sau mire.        “S-a furat mireasa este piesa pe care eu o vad ideala pentru orice petrecere. Acum 8 ani, am lansat cu trupa mea Damian & Brothers, împreuna cu Smiley, piesa “În statie la Lizeanu” care a rupt orice top în Romania. Si hai ca am pregatit un nou super HIT care sa ridice topurile si oamenii de pe scaune. Povestea domnisoarei trebuia sa se transforme într-una a miresei. Relatiile evolueaza, dar aici se fura mireasa, nu mai pleaca ea. Cine o gaseste primu` dintre mine si Smiley? Vedem în clip”, declara artistul Damian Draghici, gata sa cucereasca publicul amator de dans, petreceri si mai ales de nunti în sezoanele mult asteptate ce urmeaza.

        „Orice întalnire cu Damian Draghici ajunge sa fie o petrecere, o sarbatoare extrem de creativa si molipsitor de vesela fie ea în statie la Lizeanu sau într-un cort de nunta. Damian este un artist mare, pe care eu îl apreciez enorm, iar a face muzica împreuna este mereu o bucurie nebuna. Compunem, cantam, dansam împreuna, iata ca mai furam si cate o mireasa, dar ce ma bucura cel mai tare e ca ajungem sa primim la cheful nostru pe oricine ne aude.”, adauga Smiley despre noua piesa de furat mirese, inimi si dansuri saltarete.

        Co-productie HaHaHa Production si We Are Family Records, „S-a furat mireasa” are muzica semnata de Andrei Tiberiu Maria, Damian Draghici, Serban Cazan si Petru Alexandru Stancu, versurile scrise de Andrei Tiberiu Maria si Petru Alexandru Stancu, iar productia realizata Serban Cazan si Damian Draghici.