hit.ro  »  Muzica  »  Noutati  »  Cabron feat. Smiley si Puya - Departe de apus, o piesa-combustibil pentru un vis atins

Cabron feat. Smiley si Puya - Departe de apus, o piesa-combustibil pentru un vis atins

calendar_month 10 Mai 2024, 14:15


Colaborare istorica in muzica romaneasca, cu un clip cu si despre Edwin Petrea, „Il fenomeno” al artelor martiale, la doar 15 ani!

 
        Artistii Cabron, Smiley si Puya marcheaza 20 de ani de prietenie si de drum comun in industria muzicala cu o lansare istorica, „Departe de apus”, o piesa-manifest dedicata tuturor celor care tintesc sus si nu renunta la visul lor inalt, indiferent de obstacole, perjudecati si limitari.

         Cu un puternic mesaj motivational, „Departe de apus” aduce, pe langa scanteia de care are nevoie fiecare om pentru a merge mai departe pe drumul sau in ciuda piedicilor, si povestea de film si de succes al lui Edwin Petrea, „Il Fenomeno” din artele martiale, asa cum il descrie antrenorul sau Dorel Simion, considerat pustiul minune al sportului romanesc, nascut la Ploiesti, care la doar 15 ani este campion la 6 sporturi de contact, castiga toate concursurile de Kickboxing, Box, Lupte Libere, Kempo, Sport BJJ si MMA si are deja in portofoliu cateva sute de medalii si cupe nationale si internationale.

        „Ma tot uitam cum toata lumea face colaborari si ca toate, culmea, sunt colaborarile anului. Asa ca "m-am enervat" si am adus pe piesa doi dintre cei mai buni tovarasi de-ai mei de-o viata, Smiley si Puya, pentru a face chiar colaborarea anului, sau, de ce nu, chiar a ultimilor ani. Piesa „Departe de Apus” are un mesaj puternic motivational, fiind fix ce ai nevoie sa auzi cand esti cazut la pamant, iar oamenii din jurul tau nu te incurajeaza pentru a merge mai departe spre visul tau. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa stie ca un vis trebuie urmat pana la capat, indiferent de obstacolele pe care le intalnesti, pentru ca pana la urma fara obstacole parca nu ar mai avea haz tot drumul si daca nu e si greu, nu gasesti satisfactia de la final. In clip apare cel mai potrivit personaj pentru acest mesaj, Edwin Petrea – un tanar foarte talentat de la mine din Ploiesti, un exemplu care tinteste cel mai sus. Este deja campion la 6 stiluri diferite de lupta la numai 15 ani si, e clar, este „Departe de apus”. Totul prin munca multa, disciplina, familie alaturi si un vis pe care-l urmareste zi de zi”, povesteste Cabron despre piesa menita sa-i mobilizeze pe toti cei care vor sa cucereasca lumea si sa-si vada visul cu ochii.

          „Campionii se pot naste oriunde, nu exista imposibil atunci cand ai drumul, dar mai ales visul tau, atunci cand ai pasiune si muncesti pentru el, atunci cand nimic nu este prea mult sau prea greu, atunci cand obstacolul aparut este doar un prilej sa mergi mai sus si sa devii mai puternic. Imi doresc ca toti oamenii sa isi inteleaga puterea, sa aiba incredere in ei si sa nu se lase doborati de vorbe, de descurajari, de prejudecati. Fiecare dintre noi poate fi un campion in lumea lui sau in lumea mare atat timp cat nu-si pierde bucuria, pasiunea si visul. Departe de apus este combustibilul pentru toti cei care au un vis de atins.”, declara Smiley despre colaborarea-eveniment cu Cabron si Puya.        „Ma bucur ca in sfarsit iese piesa cu Cabron si Smiley, unii dintre artistii mei preferati. Cred ca marcheaza peste 20 de ani de prietenie si am incercat sa facem ceva memorabil. Iulian Moga a facut un super clip. Exact cum am spus in text: “multumesc tuturor celor care ne asculta, fara ei nu eram asa sus“! Asa ca va vom lasa pe voi sa decideti cat de sus merita sa ajunga piesa asta🙏.”, spune cu entuziasm Puya despre piesa al carei clip a fost filmat atat in Bucuresti, cat si in Ploiesti, intr-una dintre salile de sport unde se antreneaza Edwin Petrea si alti tineri ambitiosi si motivati ca el.

        Co-productie HaHaHa Production, Cat Music si Scandalos Music, „Departe de apus” are muzica scrisa de Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Maria-Tiberiu (Smiley), Florin Boka (Feenom) si Razvan Sofronescu, textul facut de Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Maria-Tiberiu (Smiley), Gardescu Dragos (Puya), productia semnata de Feenom, mixul realizat de Feenom si Cabron si masterul de Erwin Maas.

 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?