5000 de spectatori s-au intalnit cu 13 x Smiley intr-o calatorie de entertainment suprem prin SmileyVerse, la Arenele Romane
3/36846
calendar_month 03 Iun 2024, 14:20

5000 de spectatori au umplut pana la ultimul loc Arenele Romane, de 1 iunie, și au intalnit nu doar un Smiley mult așteptat in cel mai important concert al sau din an, ci 13 x Smiley din lumi imaginare și au compus, impreuna cu propriile lor proiectii, SmileyVerse, un concept de show unic și revolutionar, un mix de muzica, creativitate, inteligenta artificiala, tehnologie și introspectie cu care artistul iși dorește in curand sa calatoreasca prin toata tara intr-un turneu multisenzorial.

         Aproape 3 ore de show live, 33 de piese-hit, cele mai multe cantate vreodata de Smiley intr-un singur concert, care traseaza toata istoria POP a artistului, reorchestrate și interpretate intr-o maniera inedita de catre „cea mai tare trupa din Sud Estul Europei”, imbogatita live de Qvartetul Muse și trei artiști suflatori, au purtat publicul intr-o calatorie epica pe note prin timp, spatiu și taramuri pline de „ce-ar fi fost daca”.

        „Pe 1 iunie ne-am plimbat pe un drum multimedia prin multe timpuri și spatii, de la copilaria din Pitești, am dat o fuga prin Tibet și am ajuns chiar și pe Marte in cautarea celei mai bune versiuni Smiley. Am gandit un show in care Inteligenta Artificiala, tehnologia și imaginatia au pus in scena muzica și au creat un adevarat SF live in care am vazut cu ochii publicului ce-ar fi fost și mai ales ce aș fi fost daca aș fi luat alte decizii decat cele pe care le-am luat. Am cantat mult, cele mai multe piese pe care le-am integrat intr-un concert pana acum și cele mai cunoscute, pentru ca mi-am dorit sa aduc in SmileyVerse toate universurile din mine, traite sau omise din cauza unor decizii luate de-a lungul timpului sau a timpurilor.”, a povestit Smiley euforic, imediat dupa ce a ieșit de pe scena Arenelor Romane, locul in care se simte cel mai bine cantand și in care se bucura ca s-a intors pentru concertul lui traditional de 1 iunie.  

        Reunirea trupei SIMPLU dupa multi ani live, pe scena, cu mult așteptatul „Oficial imi merge bine”, colaborarea muzicala „Departe de apus”, recent lansata, alaturi de prietenii Cabron și Puya, o aparitie neașteptata a lui Luis Gabriel pe piesa „In lipsa mea”, concertul de deschidere sustinut de tanara revelatie Cristian Porcari, dar și playlist-ul plin de cele mai iubite hituri, impartit in capitole ce definesc decizii, intersectii, momente de cotitura, pasiuni, distractie sau valori, au reprezentat cele mai incarcate momente de energie, emotie și interactiune general.

        Ca o celebrare a zilei de 1 iunie, Smiley a creat prin AI o intalnire și un dialog vesel, inocent și revelator cu el copil și i-a provocat pe toti cei 5000 de spectatori la joaca. 200 de mingi cu autograful lui Smiley au fost aruncate in public și au colorat și inseninat universul tuturor și al fiecaruia in parte.

         Alaturi de Smiley au dansat, cantat, ras, dar și plans de emotie, ca de fiecare data la concertul traditional din iunie, parintii lui, dar și sotia sa, Gina Pistol, micuta Josephine, Marius Moga, prietenii apropiati, colegi din industria muzicala și de divertisment și multi dintre artiștii HaHaHa Production.        Smaestrul, Sma’el, Smilexplorer, Don Smileone, Smartacus, Smivaldi, Smanely, Lil Smiler, Smartianul, Smileyficial Inteligence sunt doar o parte dintre intruchiparile pline de umor și spirit cool din SmileyVerse, create și redate live pentru a sublinia un posibil traseu al lui „ce-ar fi fost daca”, dar și importanta clipei și a deciziei in intregul tablou al vietii.

        „Smaestre, dupa ce am calatorit in atatea universuri, mi-am dat seama ca nu exista o versiune mai buna decat alta. Orice aș face, corect sau greșit, sunt cea mai buna versiune a mea. Pentru ca sunt inconjurat de oamenii pe care ii iubesc și care ma iubesc. Ei sunt cu mine in orice univers și asta ma face sa ma simt ca acasa.”, spune Smiley in epilogul show-ului ca o calatorie plina de muzica, umor, dans, entertaiment și tehnologie in care destinatia este un ACUM neumbrit de niciun DACA.

          Imagini din SmileyVerse se pot vedea pe canalele oficiale Smiley și HaHaHa Production.