3 Sud Est lanseaza "In camera ta", parte din coloana sonora a filmului "Retreat VAMA VECHE"
3/36434
calendar_month 05 Apr 2024, 17:55


Premiera in premiera! Primele imagini din filmul toamnei, regizat de Petre Nastase, cu Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi in rolurile principale, in noul clip 3 Sud Est!


3 Sud Est, trupa fenomen care a cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului, aduce in playlisturile de vara „In camera ta”, single ce se va regasi pe coloana sonora a lungmetrajului „Retreat Vama Veche", regizat de catre Petre Nastase, care-si va avea mult asteptata lansare in aceasta toamna. Povestea muzicala pe beat-uri pop-fresh lansata de 3 Sud-Est alaturi de Cat Music are videoclipul cu imagini in premiera din filmul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie in care Ada Condeescu, Laura Cosoi si Adela Popescu joaca rolurile principale. Scrisa de catre Laurentiu Duta, Mihai Budeanu si Viorel Sipos, cu productia semnata de Laurentiu Duta, piesa catchy „In camera ta” promite sa fie un hit muzical al verii care anunta un hit cinematografic al toamnei, „Retreat VAMA VECHE”. 

"Pentru aceasta piesa, am reusit sa combinam doua ere - muzica anilor 2000 cu muzica de astazi. «In camera ta» este un single dinamic, ritmat, cu un aer fresh, de care fanii nostri aveau nevoie. Si noua ne era dor sa cantam si sa dansam pe o piesa dance, iar faptul ca face parte din coloana sonora a filmului «Retreat Vama Veche» nu poate decat sa ne bucure.", povesteste Laurentiu Duta despre mixul de muzica si film care vine odata cu noua piesa.

    Videoclipul piesei „In camera ta”, cu imagini in premiera din lungmetrajul „Retreat VAMA VECHE”, spune povestea a 3 prietene, interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi, care-si respect promisiunea din liceu de a organiza petrecerea burlacelor in Vama Veche, moment care declanseaza comedia, nebunia, dar si ironia sortii. Din distributia lungmetrajului mai fac parte Mihai Margineanu, Daniel Nuta, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Razvan Fodor, Radu Valcan, Stefan Lupu, Marius Stanescu, Ovidiu Niculescu care este si scenaristul filmului, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Pasarin, Adelina Pestritu, Emi Alupei, alaturi de guest star-ul Florin Calinescu. Lansarea lungmetrajului „Retreat VAMA VECHE” va fi in toamna, in cinematografele din toata tara.