Pe 15 si 16 august, Primaria Constanta si Corul Madrigal prezinta Spectacolul Extraordinar AVE MARIA
3/35152
calendar_month 01 Aug 2023, 13:20


Primaria Municipiului Constanta si Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” invita publicul de pe litoral la Spectacolele Extraordinare „Ave Maria” organizate pe 15 si 16 august 2023, de la ora 21:00.

Evenimentele se desfasoara pe faleza Cazinoului din Constanta (zona Farului Genovez/ grupul statuar Mihai Eminescu).

Intrarea este libera, pe baza rezervarii online pe platforma Bilete.ro, la LINK https://s9.ro/1u97. Un utilizator poate rezerva un numar maxim de 2 bilete cu titlu gratuit.

Unul dintre cele mai iubite spectacole ale Corului Madrigal, „Ave Maria” este realizat pentru al doilea an consecutiv in co-productie cu Primaria Municipiului Constanta, pentru a marca Ziua Marinei Romane, precum si sarbatoarea Sfanta Maria - Adormirea Maicii Domnului.

„Ave Maria” se va desfasura intr-o scenografie speciala, cu design de lumini, proiectii video si efecte speciale si se va incheia cu un spectacol de artificii unic in Romania, sincronizat cu muzica Madrigalului.

Actorul Marius Manole va completa programul cu o colectie emotionanta de texte sacre si universale. Copiii din corurile Programului National Cantus Mundi vor urca pe scena si vor canta alaturi de Corul Madrigal si dirijorul Anna Ungureanu unele dintre cele mai indragite piese din program.

Regia spectacolului „Ave Maria” este semnata de Emil Pantelimon, design-ul de lumini este coordonat de Alin Popa, video mapping-ul de Dorin Popovici, iar regia de sunet de Gabriel Scirlet, Alexandru Sprinceana si Marin Andrei. La pian/orga interpreteaza Abel Corban.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?