hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Windows 7 testat la Free Zone IT

Windows 7 testat la Free Zone IT

calendar_month 07 Mai 2009, 15:48
Emisiunea de astazi* este exclusiv dedicata noului produs de la Microsoft: Windows 7. Vom incerca sa aratam functionalitatea mult asteptatului sistem de operare de la Microsoft, insistand in aceasta prezentare pe versatilitatea sa, adica el chiar functioneaza optim pe aproape orice configuratie, si deasemenea, aratam ca acum acest sistem de operare este perfect compatibil cu aplicatiile mai vechi, create pentru Windows XP de exemplu.

Oricum, Windows 7 are o multime de functionalitati asupra carora nu vom insista, insa deocamdata acest sistem de operare are toate premisele sa fie unul de succes, care are potentialul de a face uitat batranul Windows XP.

[PLAYLIST]

Asa cum stiti deja de pe site-ul nostru, incepand de ieri, Microsoft a dat unda verde la download pentru Windows 7 Release Candidate 1. Noua versiune este disponibila gratuit in limbile engleza, germana, japoneza, spaniola si franceza, atat pe 32 cat si pe 64 biti.

Aflati toate detaliile despre acest nou produs impreuna cu Catalin Calciu si Florin Vladescu in emisiunea Free Zone IT. De asemenea, aflati cum se descurca noul produs Microsoft in fata testelor gandite de echipa Hit.ro.

*Emisiunea a fost inregistrata inca de pe data de 30 aprilie 2009. Din ratiuni care tin de structura grilei de difuzare, aceasta nu a aparut pana astazi. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?