Warner TV este prima televiziune din Romania care difuzeaza "Supergirl"!
3/35714
calendar_month 11 Dec 2023, 10:25


Serialul are premiera in ianuarie!

Serialul american de televiziune „Supergirl”, creat de Ali Adler, Greg Berlanti si Andrew Kreisberg, va avea premiera la Warner TV pe 3 ianuarie 2024, la 16:50. 

Bazat pe personajul DC Comics cu acelasi nume, serialul a fost lansat in 2015 si are sase sezoane. Pe parcursul a 126 de episoade sunt prezentate aventurile ei in lupta pentru a proteja planeta adoptiva. Warner TV va difuza, de luni pana vineri, cate doua episoade, de la ora 16:50.

„Supergirl” o are in rol principal pe Melissa Benoist. Ea este Kara Zor-El, supereroina verisoara lui Superman si unul dintre ultimii supravietuitori de pe planeta Krypton. Kara Zor-El avea 12 ani cand a fost alungata de pe Krypton. Ea a fost crescuta, pe Pamant de familia Danvers si, la 24 de ani, trebuie sa invete sa isi accepte puterile. Este ajutata de sora ei adoptiva Alex Danvers, de martianul J'onn J'onzz, de prietenul varului ei, James Olsen, si de geniul in tehnologie Winn Schott.

Initial, Kara este fortata sa isi dezvaluie puterile si devine protectoarea National City. Ea si aliatii ei se confrunta cu problemele dintre oameni si comunitatea extraterestra si investigheaza organizatia Project Cadmus, condusa de mama lui Lex Luthor. Nu lipsesc nici complicatiile de natura romantica, in timp ce ea lupta pentru drepturile civile si politice ale extraterestrilor, dar si cu o noua amenintare, Leviathan, si, in final, isi gaseste tatal in dimensiunea paralela Phantom Zone.

Din distributie fac parte Chyler Leigh, David Harewood, Katie McGrath, Mehcad Brooks si Jeremy Jordan.
„Supergirl” a fost ales serialul preferat la People’s Choice Awards 2016, dupa ce cu un an inainte a fost premiat la Critics Choice Television Awards.