TLC prezinta serialul 7 destine!
3/35772
calendar_month 14 Dec 2023, 15:32


Sambata, 16 decembrie, TLC lanseaza 7 Destine! Noul serial va putea fi urmarit de la ora 22:00. TLC este disponibil si poate fi cautat in grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

7 destine are sapte episoade cu o perspectiva unica. Fiecare episod are o poveste diferita, de sine statatoare si urmareste lupta unor personaje cu experiente socante din propriile vieti.

Fiecare personaj trebuie sa se confrunte cu cele mai intunecate aspecte ale vietii pentru a reusi sa-si continue viata si sa depaseasca aceste momente. Personajele vor avea doua optiuni: fie stau deoparte si vor ceda trecutului, fie vor infrunta faptele trecute si-si vor castiga propriul viitor.

Produs de BirFilm, serialul are o distributie din care fac parte actori veterani: Tilbe Saran and Genco Erkal, care pentru aceasta productie a revenit in televiziune dupa o lunga absenta. Alaturi de ei se numara si Engin Hepileri, Melisa Sözen, Cem Davran, Damla Sönmez, Ekin Koç, Sinan Tuzcu, Pınar Göktas, si Merve Dizdar, care a primit premiul pentru cea mai buna actrita la editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes.7 destine incepe la TLC pe 16 decembrie, la ora 22:00.