TLC aduce in premiera serialul Viata de medic
3/35300
calendar_month 02 Oct 2023, 12:10   visibility 2529


Luni, 2 octombrie, de la ora 20:00, TLC aduce Viata de medic! Serialul de tip drama medicala este primul de acest gen difuzat la televiziunea TLC, care este disponibila si poate fi cautata in grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

La Spitalul Copernicus, tanara si ambitioasa Dr. Alicja Szymańska si tot personalul medical salveaza multe vieti, dar povestile sunt complicate, caci au si medicii problemele lor. Serialul Viata de medic va aduce la TLC incepand de azi, 2 octombrie, de luni pana vineri, de la 20:00, povestea unui spital nou si modern, care are nevoie de o echipa de profesionisti indrazneti!

Serialul Viata de medic a fost produs in Polonia si spune povestea Spitalului Copernicus si a echipei medicale care lucreaza acolo. Directorul medical ii alege pe cei care nu se tem sa actioneze si sa-si dezvolte abilitatile.

Confruntandu-se cu cazuri medicale grave, medicii tineri si talentati trebuie sa se confrunte si cu propriile probleme si slabiciuni.

Insa o astfel de echipa inflacarata de indivizi ambitiosi poate intoarce lumea cu susul in jos. Fiecare episod trateaza cazuri medicale autentice, care presupun situatii emotionante, derutante si adesea amuzante.