Soarele, nisipul, surful si romantismul se ciocnesc de maine la TLC, in "Iubire in paradis: Povesti din Caraibe"
3/35024
calendar_month 26 Iun 2023, 12:35

Marti, 27 iunie, TLC aduce un nou sezon Iubire in paradis: Povesti din Caraibe, de la ora 20:00. Faceti cunostinta cu cei patru americani si cu jumatatile lor din Caraibe: din Barbados, Jamaica, Costa Rica si Panama.
Read more

Sunt insulele Caraibe un adevarat paradis al indragostitilor? Patru cupluri descopera asta in noul sezon Iubire in paradis: Povesti din Caraibe, care va avea premiera la TLC marti, 27 iunie, de la ora 20:00. Acest docu-soap va urmari patru cupluri care si-au gasit dragostea in Caraibe si care spera ca relatiile lor vor continua, in ciuda kilometrilor si a dramei dintre ei. TLC este disponibil si poate fi cautat in grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Cu relatii aflate in diverse faze, inclusiv o aventura de vacanta care a devenit relatie serioasa si o poveste de dragoste care a adus sarcina, americanii spera ca idila lor cu localnicii de pe insula sa functioneze odata ce cerul albastru si bronzul se estompeaza.

Cele patru cupluri se arunca cu capul inainte pentru o sansa la dragostea adevarata!

ARYANNA (Quincy, IL) & SHERLON (Orange Bay, Jamaica)

In urma cu noua luni, Aryanna si-a petrecut vacanta in Jamaica si l-a intalnit pe Sherlon, un jamaican inalt care conduce afacerea tatalui sau cu barci de turism, pe langa faptul ca lucreaza la o statiune pentru swingeri. Acum, insarcinata in sase luni cu copilul lui Sherlon, Aryanna se intoarce in Jamaica pentru a-l convinge sa se mute in SUA, astfel incat sa se casatoreasca si sa isi creasca impreuna copilul. Va fi Sherlon de acord sa isi paraseasca viata de pe insula pentru o femeie pe care abia o cunoaste?

MARTINE (Miami, Florida) si STEVEN (Barbados)

Intr-o croaziera in Caraibe, acum trei ani, Steven a invitat-o pe Martine la dans, iar de atunci cei doi au tot dansat pe ringul de dans si in afara lui. Cu toate acestea, increderea lui Martine a fost zdruncinata de cand a aflat ca Steven a inselat-o, asa ca zboara in Barbados pentru a decide daca relatia lor merita salvata.  

MARK (Huntington Beach, California) si KEY (Bocas del Toro, Panama)

Mark si Key s-au intalnit in Bocas del Toro in urma cu zece ani si s-au indragostit in timp ce Mark a ajutat-o pe ea sa treaca prin cea mai dificila perioada din viata ei, dupa o supradoza. Acum, s-au reintalnit dupa noua ani si Mark se intoarce in Bocas pentru a-i cere lui Key sa se mute in California cu el, dar Key nu mai este aceeasi fata pe care a cunoscut-o in urma cu aproape un deceniu.

AMBER (Seminole, Florida) si DANIEL (Jaco, Costa Rica)

Dupa ce s-au cunoscut in urma cu trei ani, in timp ce Amber se afla in vacanta in Costa Rica, ea si Daniel sunt pregatiti sa se casatoreasca. Dar Amber, care si-a petrecut ultimul an sustinandu-l financiar pe Daniel si fiind varful de lance al cererii lor de viza K-1, se intreaba daca nu cumva se angajeaza sa duca o viata de "mama" a lui Daniel, mai degraba decat de sotie.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?