hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Sezonul doi din 30 de arginti (30 Coins) este pe HBO Max!

Sezonul doi din 30 de arginti (30 Coins) este pe HBO Max!

calendar_month 23 Oct 2023, 12:57


In fiecare luni, abonatii HBO Max vor putea urmari cate un nou episod din al doilea sezon. Filmarile s-au desfasurat in Spania, Italia, SUA, Franta si UK. 

Cel de-al doilea sezon al serialului 30 de arginti (30 Coins), regizat de Álex de la Iglesia si co-scris de Álex de la Iglesia si Jorge Guerricaechevarría, este deja disponibil pe HBO Max.

Cei mai multi dintre locuitorii din Pedraza si-au pierdut mintile, fiind internati intr-un spital de psihiatrie. Elena zace in coma pe un pat de spital din Madrid; Paco, distrus de remuscari, incearca sa aiba grija de ea. In timp ce oroarea creste in jurul lor, grupul nostru de eroi trebuie sa infrunte un nou inamic. Cineva atat de rau, incat pana si diavolul se teme de el. Dar cum ramane cu parintele Vergara? A murit, impreuna cu dusmanul sau, cardinalul Santoro? Unde se ascund sufletele torturate?

Printre actorii din cel de-al doilea sezon se numara Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo, Manuel Tallafé.

30 de arginti este regizat de Álex de la Iglesia si co-scris de Álex de la Iglesia si Jorge Guerricaechevarría. Producatorii executivi pentru HBO Max sunt Steve Matthews, Miguel Salvat si Antony Root. Álex de la Iglesia si Carolina Bang sunt producatori executivi pentru Pokeepsie Films. Serviciile de productie pentru cel de-al doilea sezon din 30 de arginti sunt asigurate de Anciana Milenaria S.L., o companie Pokeepsie Films.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?