Serialul HBO Original "Lanterns" intra in productie
3/36975
calendar_month 26 Iun 2024, 12:00


Chris Mundy, Damon Lindelof si Tom King vor fi scenaristii si producatorii executivi ai noului serial, care ii urmareste pe recrutul novice John Stewart si legenda “Lanterns”, doi politisti intergalactici implicati intr-un mister intunecat de pe Pamant, in timp ce investigheaza o crima in inima Americii.

HBO, Warner Bros. Television si DC Studios au confirmat productia a opt episoade pentru „Lanterns”, un nou serial dramatic bazat pe titlul iconic DC. Chris Mundy, nominalizat la premiile Emmy® ("True Detective: Night Country", "Ozark") va fi showrunner si producator executiv. Damon Lindelof, castigator al premiului Emmy® ("Watchmen" si "The Leftovers") si Tom King, castigator al premiului Eisner ("Mister Miracle", "Supergirl") vor scrie noul serial impreuna cu Mundy. Lindelof si King vor fi, de asemenea, producatori executivi.

Casey Bloys, Chairman and CEO, HBO and Max Content, spune: "Suntem incantati sa ne reintalnim atat cu Chris Mundy, cat si cu Damon Lindelof, care fac echipa cu Tom pentru aceasta noua abordare a productiei "Green Lantern" a DC. Ca parte a viziunii lui James si Peter pentru Universul DC, acest prim serial live action va marca o noua era interesanta."

James Gunn si Peter Safran, Co-Chairmen si Co-CEOs DC Studios, citeaza: "Suntem incantati sa aducem acest titlu de referinta DC la HBO, avandu-i pe Chris, Damon si Tom la carma. John Stewart si Hal Jordan sunt doua dintre cele mai convingatoare personaje DC, iar Lanterns le aduce la viata intr-o poveste politista originala care este o parte fundamentala a Universului DC unificat pe care il lansam in aceasta vara cu "Superman"."

Credite: HBO in asociere cu Warner Bros. Television si DC Studios. “Lanterns” este co-scris de Chris Mundy, Damon Lindelof si Tom King. Serialul este produs executiv de Mundy, Lindelof si King. Bazat pe benzile desenate DC "Green Lantern".