Seria de filme "Mahmureala" vor fi in aprilie la Warner TV
3/36378
calendar_month 27 Mar 2024, 10:18


Cele trei filme din seria „Marea mahmureala" ("The Hangover”), una dintre cele mai populare francize cinematografice, vor fi difuzate de Warner TV in sambetele din luna aprilie, incepand cu ora 20:00.

Maratonul de pe Warner TV va incepe pe 6 aprilie.

„Marea mahmureala" ("The Hangover” - 2009), regizat de Todd Phillips, ii are in centru pe actorii Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis. Ei interpreteaza rolurile unor prieteni care se trezesc dupa o petrecere a burlacilor in Las Vegas fara sa isi aminteasca nimic despre noaptea petrecuta si fara sa stie cum si unde a disparut viitorul mire (interpretat de Justin Bartha). Pornesc in cautarea lui si, pe parcurs, primesc indicii despre petrecerea de pomina. Filmul, care a primit un Glob de Aur si a fost nominalizat la premiile BAFTA pentru scenariul original scris de Jon Lucas si Scott Moore, a generat incasari de aproximativ 470 milioane de dolari la nivel mondial.

„Marea mahmureala 2" ("The Hangover Part II” - 2011), regizat de acelasi Todd Phillips, cu aceiasi protagonisti, va putea fi urmarit la Warner TV in seara de 13 aprilie, la ora 20:00. Actiunea are loc dupa doi ani de la petrecerea burlacilor din Las Vegas. Cei patru pleaca in Thailanda pentru nunta lui Stu, insa planul lui de a organiza un brunch discret inainte de marele eveniment da gres. In distributie apar si Paul Giamatti si Mike Tyson. Lungmetrajul a avut un succes si mai mare la public, generand incasari de peste 586 milioane de dolari, fiind una dintre comediile cele mai profitabile din toate timpurile.

Al treilea film din serie va fi difuzat de Warner TV pe 20 aprilie. „Marea mahmureala 3" ("The Hangover Part III” - 2013) ii readuce laolalta pe regizorul Todd Phillips si actorii Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis si Justin Bartha. Dupa ce unul dintre personajele principale este rapit de un gangster furios, prietenii pleaca in cautarea lui si trebuie sa dea de urma unui raufacator care a evadat din inchisoare si este fugar. Actorii John Goodman, Melissa McCarthy, Jeffrey Tambor si Heather Graham apar, intre altii, in distributie. Productia s-a bucurat de asemenea de succes, cu incasari de peste 362 milioane de dolari la nivel mondial.