Samsung PS-42C7S
calendar_month 21 Dec 2006, 12:50

Inchipuiti-va o calitate a imaginii atat de uimitoare, incat va va face sa va schimbati modul in care vedeti lumea. Vizionarea filmelor, jocurile pe calculator, parca niciodata n-au fost mai placute. Samsung PS42C7 are un design de exceptie, conectivitate HDMI, in plus avand posibilitatea de a fi folosit ca monitor pentru calculatorul dvs.

Aceasta plasma ofera o imagine de cristal datorita procesorului de imagine Digital Natural Image (DNIe), tehnologie ce include Motion Optimizer, Contrast Enhancer, Detail Enhancer, Color Optimizer si Image Optimizer. Imaginea procesata este lipsita de zgomot sau de nedoritele defecte de detaliu, toate detaliile fiind foarte bine conturate, facand astfel sa rezulte o imagine deosebit de clara, foarte aproape de realitate.

Capacitatea de procesare pe 13 biti a acestui model conduce la redarea pe ecran a unui numar impresionant de culori: 549 miliarde, cu un contrast de 10000 la 1.

Display

Tip display:

Plasma

Diagonala ecran (cm):

106

Aspect imagine:

16:9

Intensitate luminoasa (cd/mp):

1500

Contrast :

10000:1

Rezolutie (pixeli):

852 x 480

Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade):

175 / 175

Imagine/Sunet

Sistem audio:

SRS TruSurround XT

Caracteristici Speciale

Memorie teletext (pagini):

1000

Conectivitate

Conectori:

2 x SCART

1 x Component

1 x HDMI

Caracteristici Generale

Difuzoare:

2 x 15 W

Dimensiuni (W x D x H mm):

1055 x 340 x 763

Putere consumata (W):

230

Greutate (Kg):

39.5

Esti un gamer inrait? Acest televizor cu plasma te va face sa te simti ca si cum ai fi tu in mijlocul actiunii. Cand este pornit modul game, contrastul in portiunile negre este ampificat, sunetele joase sunt mai pronuntate iar miscarile personajelor ce le controlati sunt mult mai rapide, creand astfel cel mai bun mediu pentru jocurile cu actiune foarte cursiva. Trebuie doar sa sti ca joaca te va costa destul (6.173,92 RON -marketonline.ro)

In plus poate fi folosit si ca monitor pentru calculator, putand avea performante mult mai bune decat monitoarele obisnuite in ceea ce priveste calitatea imaginii, luminozitatea, timpul de raspuns, si nu in ultimul rand dimensiunea imaginii.

Producatorul spune ca “subiectul nostru”, daca ar fi “bagat in seama” 6 ore pe zi, in urmatorii 27 de ani (adica 60000 de ore de functionare), nu o sa facem nimic altceva decat sa ne bucuram de tot ce are el de oferit

Nota acordata:9.5