Robert Negoita va fi luat la intrebari de Denise Rifai duminica aceasta, de la 23:30
3/36040
calendar_month 31 Ian 2024, 18:45


Cele 40 de intrebari adresate de Denise Rifai il vor purta pe Robert Negoita atat prin culisele politicii, cat si prin viata personala a acestuia, potrivit site-ului kanald.ro

Cotat ca unul dintre milionarii Romaniei, Robert Negoita a fost etichetat de presa ca cel mai bogat dintre primarii Capitalei.

Acesta a intrat in politica in urma cu 20 de ani, timp in care a ocupat functiile de deputat, vicepresedinte PSD si presedinte PSD Ilfov, iar in urma cu 4 ani si-a infiintat propriul partid. In prezent se afla la al treilea mandat consecutiv de primar al Sectorului 3.

“Ce cauta un milionar de succes in politica?”, “Ce lectii i-ati putea da lui Nicusor Dan?”, “Ati putea sa o bateti pe Gabriela Firea?”, “V-ati aventurat vreodata prea mult?”, “De cate ori v-ati certat de la bani cu fratii dvs.?”, “Cati bani invartiti in paradisurile fiscale?”, “Cati copii aveti?”, “Sunteti un primar curat?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate acestuia in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata la 23:30, la Kanal D.

sursa foto: kanald.ro