Prieteni fantastici, cu gemenii Weasley, este pe HBO Max!
3/35164
calendar_month 09 Aug 2023, 18:00


Sezonul doi al serialului captivant de calatorie, Prieteni fantastici, prezentat de James si Oliver Phelps, alias gemenii Weasley din seria Harry Potter, este acum pe HBO Max.

James si Oliver Phelps, actorii care au jucat rolurile gemenilor Fred si George Weasley in filmele Harry Potter, se intorc cu sezonul doi din Prieteni fantastici. Cei doi pornesc in diverse aventuri alaturi de prietenii lor, iar in sezonul doi ii vor avea invitati pe Alfie Enoch (Dean Thomas in Harry Potter), Mark Williams (Arthur Weasley in Harry Potter), Natalie Tena (Nymphadora Tonks in Harry Potter, Osha in Game of Thrones), Alfie Allen (Theon Greyjoy in Game of Thrones) si multi altii. Sezonul doi din Prieteni fantastici este disponibil de astazi pe HBO Max.

James Phelps spune: "Prieteni fantastici a fost ideea lui Oliver. Dar am descoperit rapid ca prietenii nostri, care ni s-au alaturat pentru primul sezon, au sustinut ideea pe deplin. Intotdeauna ne-am dorit ca ei sa contribuie la activitatile si locurile in care mergeam. Am invatat de la inceput ca poate sa fi mult mai distractiv sa alegi sa faci ceva ce isi doreste un prieten, nu neaparat ce aveai tu pe lista, e ceva neasteptat. Acum spun asta oricui: atunci cand calatoriti, incercati ceva ce nu ati face in mod normal."

Oliver Phelps continua: "Calatoriile sunt o pasiune pentru noi de mult timp. Iar faptul ca am putut sa facem Prieteni fantastici a fost o experienta extraordinara. Sa vezi lumea alaturi de fratele tau si prieteni... este o combinatie perfecta. Un lucru pe care ni l-am dorit intotdeauna a fost ca publicul sa simta ca sunt in aceasta calatorie alaturi de noi. Nu am vrut sa aratam doar partile frumoase ale calatoriei, ci sa includem si partile pe care oamenii le pot uita - plecarile dis-de-dimineata, zilele interminabile, momentele in care nu stii unde te afli - totul este acolo.”

Filmat in locuri incredibile, inclusiv Turcia, Alpii elvetieni, Singapore, Australia, Florida in SUA, Chile si Patagonia, sezonul doi din Prieteni fantastici ii urmareste pe gemeni si pe invitatii lor speciali in aventuri pline de adrenalina, cum ar fi cataratul pe gheata, snowmobilul si vanatoarea de fantome.

Prieteni fantastici este produs si regizat de Daniel Sharp, nominalizat la premiile Emmy (Billy & Dom Eat The World; The Frontier; Vikings: The Rise and Fall) si Agata Pieczynska (For the Love of the Game; Prince Harry in Africa), iar producatori executivi sunt James Phelps, Oliver Phelps, Martin Blencowe si Daniel Sharp.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?