Orange anunta un nou portofoliu cu abonamente de fibra si TV cu 4 pachete simplificate, la preturi accesibile si Netflix inclus
3/36550
calendar_month 24 Apr 2024, 15:30


Orange Romania a lansat noul portofoliu de pachete cu fibra si TV, adaptat tuturor nevoilor de divertisment si comunicare ale clientilor. Acesta ofera un raport ideal intre calitate, beneficii si pret, dar si numeroase avantaje, precum abonament la Netflix si HBO inclus pe toata durata contractului, router de ultima generatie si solutia Ultra Wi-Fi 6 Mesh, antivirus Norton Security, precum si discounturi la o gama variata de dispozitive (televizoare, tablete, camere de supraveghere) ce au preturi de numai 1 euro. Astfel, noul portofoliu cuprinde acum doar 4 pachete, denumite "Entry", "Extra", "Supreme" si "Premiere", concepute pentru a raspunde diverselor nevoi ale clientilor, de la utilizatori cu cerinte complete la cei care cauta doar servicii esentiale.

De exemplu, pachetul de top, “Premiere”, care se adreseaza familiilor cu nevoi complete de comunicare, include acces la cea mai buna viteza de internet la nivel national de 2100 Mbps pentru download, router Wi-Fi 6 performant si un echipament Ultra Wi-Fi 6 Mesh, care imbunatateste acoperirea Wi-Fi in toata casa. La acestea se adauga 168 de posturi TV, Netflix Standard care permite vizualizarea continutului pe doua dispozitive simultan pe durata contractului, acces nelimitat la canalele HBO, dar si un televizor Samsung Smart TV 80 cm la 1 €, totul pentru 156 lei/luna. In schimb, pentru cei care au nevoie doar servicii de baza, exista abonamentul “Entry”, ce ofera internet cu viteze de pana la 480 Mbps, router Wi-Fi 6 si 145 posturi TV, pentru doar 37 lei/luna.

De acelasi continut oferit de cele mai intragite platforme de streaming se bucura si clientii care opteaza pentru unul din celelalte pachete. Astfel, in cazul pachetului “Supreme, clientii primesc acces la Netflix Basic pe toata durata contractului, dar si la serialele momentului, precum Bridgerton sau filme precum Rebel Moon. Clientii care aleg abonamentelor “Entry” sau “Extra vor beneficia de Netflix 3 luni cadou, pentru lunile 1, 6 si 12, indiferent de planul tarifar Netflix pe care l-au ales, atunci cand isi prelungesc abonamentele sau incheie un contract nou.

De asemenea, clientii noi sau existenti beneficiaza, cu noul portofoliu de pachete, de preturi de numai 1€ la o gama variata de device-uri, in functie de abonamentul ales. De exemplu, pentru pachetul Premier ei pot achizitiona un Smart TV Samsung la 1 €, pentru pachetul Supreme au la dispozitie un set cu camere de supraveghere si priza Wi-Fi la 1 €, iar pachetul Extra le aduce un set de 4 prize Wi-Fi, tot la 1 €.  

Totodata, pasionatii de fotbal pot vedea meciurile din UEFA Champions League si SuperLiga Romaniei prin intermediul posturilor Prima Sport, disponibile in grila TV Orange. La acestea se adauga numeroase alte competitii precum: Premier League UK, La Liga Spania, Bundesliga, Liga 2 si Cupa Romaniei, Cupele Europene la handbal, precum si la Campionatele Mondiale si Europene de handbal, prin intermediul celor 5 canale TV Prima Sport.

Mai mult, clientii pot adauga oricarui pachet de fibra, un abonament mobil, pentru a beneficia de 2 euro reducere pentru pachetul ales.

“Odata cu noua semnatura de brand ne-am definit o directie clara de business ce pune accentul pe simplificarea ofertelor si serviciilor noastre, precum si pe furnizarea unui raport calitate-pret extrem de competitiv. Noile pachete de fibra si TV raspund tuturor acestor nevoi, oferind patru optiuni adaptate oricarei categorii de consumatori. Aceasta este promisiunea noastra, de a fi AICI, alaturi de clientii nostri cu servicii fixe si mobile pentru intrega familie, la preturi accesibile, in cea mai performanta retea din Romania.” a spus Antoine Drevon, Consumer Director, Orange Romania.Detalii complete despre noile pachete de fibra si TV sunt disponibile pe: orange.ro/love/Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?