hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Olimpiade de Aur vine la TVR INFO

Olimpiade de Aur vine la TVR INFO

calendar_month 01 Mar 2024, 18:25


Istorie si povesti captivante inaintea Jocurilor Olimpice Paris 2024. Programul va fi difuzat la TVR INFO, in fiecare duminica, de la ora 22.00, in lunile martie si aprilie.

In perioada premergatoare Jocurilor Olimpice Paris 2024, TVR va difuza „Olimpiade de Aur” - o serie de emisiuni si materiale jurnalistice dedicate performantelor sportivilor contemporani si celor deja consacrati, o incursiune in lumea intensa a antrenamentelor si a pasiunii pentru sport.

Programul prezinta evolutia sportivilor romani la olimpiadele desfasurate de-a lungul anilor, incepand cu 1992 si va fi difuzat la TVR INFO, in fiecare duminica, de la ora 22.00, in perioada martie – aprilie 2024.

Duminica, 3 martie, incepand cu ora 22.00, pe TVR INFO, telespectatorii pot urmari, sub genericul INFO SPORT, un nou episod „Olimpiade de Aur” care aduce in prim-plan naratiuni fascinante din istoria de aur a sportivilor romani la Jocurilor Olimpice.

Nume de legenda ale sportului romanesc precum: Laura Badea, Mihai Covaliu, Simona Amanar si Elisabeta Lipa vor aparea intr-o suita de episoade ce readuc in memorie momente de aur ale olimpismului romanesc.

Cel mai grandios eveniment sportiv din istorie, Jocurile Olimpice, revine pe ecranele Televiziunii Romane, continuand in 2024 o istorie comuna alaturi de aceste competitii de exceptie, istorie inceputa la Roma, in 1960.

Reamintim ca in perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Romana va transmite in direct Jocurile Olimpice Paris 2024.

 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?