O comedie culinara si o drama medicala, din iunie la Warner TV
3/36685
calendar_month 15 Mai 2024, 11:45


Doua seriale poloneze, o comedie culinara si o drama medicala, sunt difuzate de postul Warner TV incepand cu luna iunie.

„Reteta pentru viata”, o comedie dulce-amaruie creata si scrisa de actrita Agnieszka Pilaszewska, va debuta pe 7 iunie la Warner TV, urmand sa fie difuzata la pranz, deluni pana vineri.

Protagonista este o femeie de varsta mijlocie a carei viata se schimba atunci cand sotul ei o paraseste si ea isi pierde locul de munca. Singura activitate care o face sa se simta mai bine este gatitul, pasiunea ei. Urmand-o, ea invata cum sa isi modifice propria existenta, chiar daca viata nu decurge intotdeauna conform retetei.

Serialul urmareste soarta ei, dar si a fiicei adolescente si a fostului sot, care acum are o alta relatie. Este povestea plina de inspiratie a unei femei care incearca sa gaseasca noi vise, pasiuni si libertate.

„Reteta pentru viata” a fost lansat in 2011 si are cinci sezoane a cate 13 episoade.

„Viata de medic” va debuta pe 19 iunie la Warner TV si cate doua episoade vor fi difuzate in premiera, dupa-amiaza, de luni pana vineri.

Tanara si ambitioasa dr. Alicja Szymańska si tot personalul medical de la fictivul spital Copernicus, profesionisti indrazneti, sunt in prim plan cu povesti complicate. Directorul medical ii alege pe cei care nu se tem sa actioneze si sa isi dezvolte abilitatile. Confruntandu-se cu cazuri grave, medicii tineri si talentati trebuie sa infrunte si propriile probleme si slabiciuni.

Fiecare episod trateaza cazuri medicale autentice care presupun situatii emotionante, derutante si adesea amuzante.

Serialul a fost lansat in 2012 si are cinci sezoane de cate 13 episoade.