Noua generatie de televizoare: Inteligenta optimizata pentru camerele copiilor si bucatarii
3/35215
calendar_month 04 Sep 2023, 16:45

La cea mai mare expozitie de electronice de consum, IFA, comunitatea globala tech va avea ocazia sa descopere produsele inovative ale KIVI, inclusiv televizoare inteligente unice, adaptate nevoilor camerelor de copii si bucatariilor, gama de televizoare prevazuta pentru 2024 si o varietate de suporturi pentru montarea ecranelor pe perete.

KIVI este o companie internațională înființată în 2016 la Kyiv, specializată în dezvoltarea și producția de televizoare inteligente. În prezent, produsele acestei mărci sunt disponibile în aproape 20 de țări europene și în peste 40 de lanțuri de magazine. De-a lungul celor 6 ani de existență, compania a vândut peste 1,5 milioane de televizoare. Dezvoltarea noilor produse are loc în centrele de cercetare și dezvoltare ale companiei, situate în Ucraina, Ungaria și China, în timp ce producția este realizată în mod contractual în mari fabrici, inclusiv în Polonia. Anul acesta marchează a doua participare a KIVI la expoziția IFA din Berlin. Pe standul lor de 100 m², compania expune televizoare inteligente concepute special pentru camerele copiilor și bucătăriilor, precum și gama principală de televizoare KIVI pentru anul 2024, împreună cu accesorii aferente.

Linia TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM este rezultatul unui sondaj de opinie realizat pe un eșantion de 2500 de respondenți. Un studiu aprofundat al comportamentului consumatorilor, efectuat de marca KIVI în 2022, a furnizat dezvoltatorilor informații prețioase. Peste 90% dintre cumpărători decid mai întâi locația din casă unde vor amplasa viitorul televizor și abia apoi stabilesc cerințele pentru modelul respectiv.

Această constatare a condus la dezvoltarea unei linii complet noi, TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM, care include modelele KIVI KidsTV și KIVI KitchenTV. Acestea sunt adaptate cerințelor specifice ale consumatorilor pentru un televizor inteligent care urmează să fie instalat într-o anumită încăpere și sunt completate de accesorii potrivite.

KIVI KidsTV: Posibilități infinite pentru creativitate și divertisment

KIVI a lansat KIVI KidsTV, un televizor Full HD de 32 de inch, cu un design unic și caracteristici suplimentare ideale pentru camera unui copil. Panoul frontal, suporturile și placa centrală a dispozitivului au un design de tip Block-Style, care permite creații cu cuburi de construcție. Aceasta stimulează imaginația și potențialul creativ, oferind posibilități infinite de autoexprimare. Copiii pot astfel să își dezvolte abilitățile artistice și gândirea spațială, pot construi designuri și pot folosi televizorul în timpul jocului.

Designerii modelului s-au asigurat că, chiar și în cazul unei utilizări intensive, televizorul inteligent rămâne neavariat și poate rezista mulți ani. Ecranul este protejat de o sticlă securizată robustă, care poate rezista la tăieturi de obiecte casnice și impacturi, cum ar fi de la lovirea cu o minge de fotbal sau o jucărie grea. Pentru o plasare stabilă, picioarele dispozitivului sunt fixate în siguranță pe suprafața pe care este plasat televizorul, folosind autocolante speciale incluse în set.KIVI KidsTV este echipat, de asemenea, cu tehnologia Low Blue Light, care protejează ochii delicati ai copiilor de lumina albastră dăunătoare emisă de ecran. În plus, o lumină de veghe integrată în televizor asigură somnul liniștit al copilului, mai ales dacă acesta se simte inconfortabil în întuneric complet.

KIVI KitchenTV: Vizionare confortabilă din orice unghi în bucătărie

În multe locuințe, spațiul din bucătărie este limitat, fiecare metru pătrat având o importanță crucială, de la spațiile de depozitare și electrocasnice până la suprafețele de lucru. Prin urmare, consumatorii preferă adesea să monteze televizoarele pe perete pentru a economisi spațiu.

Având în vedere această nevoie, KIVI a dezvoltat KitchenTV, un televizor care include un suport compact cu arc, cu mișcare completă. Acest suport permite utilizatorilor să rotească ecranul în orice direcție, să ajusteze înălțimea, unghiul de înclinare și distanța față de perete, asigurând astfel unghiuri optime de vizualizare. Suportul este conceput pentru a ocupa cât mai puțin spațiu pe perete și include un sistem ingenios de ascundere a cablurilor în clemele sale.

KIVI KitchenTV are un ecran Full HD de 32 de inch, dimensiune ideală pentru spații mai mici, și o ramă elegantă de culoare albă, care se potrivește perfect cu designul contemporan al bucătăriei. De asemenea, pentru a asigura siguranța utilizatorilor, KitchenTV este echipat cu un detector de fum integrat în partea din spate, care funcționează chiar și când televizorul este oprit.

Funcționând pe sistemul de operare Android TV 11, modelul oferă acces la peste 10.000 de aplicații, inclusiv cărți de rețete, contoare de calorii, aplicații pentru planificarea meselor și multe altele. În plus, funcția de control vocal permite utilizatorilor să navigheze prin conținut fără efort, chiar și atunci când mâinile lor sunt murdare sau ude, eliminând astfel necesitatea de a apăsa butoanele telecomenzii.

Linia de bază actualizată: Design elegant și tehnologie modernă

Gama KIVI include și linia actualizată de televizoare inteligente din 2024, disponibile în diverse dimensiuni, de la 24'' la 65'' în diagonală, și în două culori - negru și alb. Un aspect distinctiv al acestor dispozitive este designul lor elegant, fără margini, care reflectă tendințele moderne și impresionează prin "invizibilitatea" sa - niciun cadru nu distrag atenția de la vizionarea videoclipurilor.

Pentru dormitoare, KIVI a lansat modele de 43'' și 55'' echipate cu lumina de noapte integrată AlumiGlow, care emite o lumină moale și calmantă, creând o atmosferă cozy și romantică, propice relaxării. Lumina de noapte poate rămâne funcțională chiar și când televizorul este oprit, iar intensitatea luminii poate fi ajustată cu telecomanda sau un buton de pe corpul televizorului. Pentru a se integra armonios în designul modern al interioarelor, modelele pentru dormitor sunt disponibile într-o carcasă albă.

Televizoarele inteligente din noua gamă funcționează cu sistemul de operare Android TV 11, care oferă utilizatorilor acces la toate serviciile Google, adaptate special pentru platformele TV, o gamă vastă de aplicații de pe Google Play, precum și tehnologiile Chromecast și Google Assistant.

Modelele de televizoare din 2024 sunt echipate cu tehnologii de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi HDR, MEMC, Max Vivid, Ultra Clear și controlul super contrast. Pentru pasionații de jocuri pe ecran mare, aceste dispozitive noi suportă și modul Game, optimizând calitatea imaginii și performanța în timpul sesiunilor de joc.

La IFA 2023, KIVI a prezentat și o telecomandă actualizată, care include un scut luminos care strălucește în întuneric, facilitând localizarea telecomenzii; butoane ergonomice basculante; posibilitatea de a controla lumina de noapte (pentru KIVI KidsTV și modelele de dormitor); și un microfon integrat pentru control vocal. Telecomanda, cu un design sofisticat în culoarea albastru închis, se deosebește de modelele standard negre de pe piață.

Designul noii telecomenzi este confortabil și ergonomic, cu butoane care au o mișcare lină și silențioasă. Cele mai populare aplicații sunt evidențiate pe telecomandă cu butoane dedicate, permițând utilizatorilor să acceseze conținutul preferat cu un singur click.

Gama de Suporturi de Montare pe Perete pentru Toate Tipurile de Televizoare:

Suporturile KIVI sunt compatibile cu majoritatea ecranelor TV moderne și sunt furnizate cu un kit de instalare pentru o configurare rapidă și ușoară. Gama este structurată în trei categorii:

Basic: Acest suport fixează televizorul la o distanță de 20 mm de perete și este disponibil în două variante: fixă și cu posibilitatea de înclinare până la un unghi de 8°.

Motion: Această serie include suporturi cu mecanism de înclinare și pivotare, permițând un unghi de înclinare de la +10° la -15°, în funcție de model, și o rotație de până la -90°…+90°. Este ideal pentru cei care doresc mai multe opțiuni de vizionare și un acces facil la toate conectorii televizorului.

Slim: Acesta este un produs estetic, cu cea mai mică distanță față de perete (17 mm), un design elegant și un mecanism de fixare convenabil.

Compania KIVI oferă o garanție pe viață pentru toate suporturile sale de montare pe perete.

IFA 2023 din Berlin: Între 1-5 septembrie, de la 10:00 la 18:00. Echipa KIVI așteaptă cu nerăbdare vizitatorii la standul lor, Standul Nr. 220, situat în Sala N20 a expoziției. Acesta va fi o oportunitate unică pentru participanți de a fi printre primii care vor vedea și testa cele mai recente inovații KIVI.

Lansarea Noului Produs KIVI: Ultima gamă de produse KIVI este programată să fie lansată pe piață în trimestrul al patrulea al anului 2023.Despre KIVI:

Înființată în 2016, KIVI este o companie internațională cu sediul principal situat în Budapesta, Ungaria. Ei se specializează în dezvoltarea și producția de televizoare inteligente, distribuind produsele lor în Europa și Asia. Departamentul lor de Cercetare și Dezvoltare funcționează din Ucraina și China, ceea ce reflectă natura globală a operațiunilor lor. Până în prezent, peste 1,5 milioane de dispozitive KIVI au fost vândute în întreaga lume. KIVI se mândrește cu parteneriatele sale certificate cu Google și Netflix.