hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  NOU: Free Zone, o emisiune TV marca Hit.ro

NOU: Free Zone, o emisiune TV marca Hit.ro

calendar_month 01 Nov 2008, 10:12
Incepand de astazi, Hit.ro iti propune o noua emisiune TV dedicata exclusiv IT&C-ului. “Free Zone” este numele emisiunii si va putea fi urmarita incepand de astazi in fiecare sambata dimineata pe Hit.ro.

Emisiunea este realizata impreuna cu postul TV online Green Channel in fiecare vineri la ora 21.30 in direct si este postata pe Hit.ro sambata dimineata. De asemenea, moderatorul emisiunii este Florin Vladescu, membru al echipei Animale.ro. Toti ceilalti membrii ai emisiunii sunt editori Hit.ro pe care ii cunoasteti deja. Emisiunea va continua doar daca cititorii Hit.ro vor decide acest lucru votand in Poll-ul de pe prima pagina Hit.ro. Mai jos puteti viziona pilotul acestei emisiuni.

Puteti vota continuarea acestei emisiuni in Poll-ul de pe prima pagina Hit.ro si veti putea comenta sau sugera diferite subiecte ce doriti a fi tratate in emisiunile viitoare comentand in sectiunea “Hit.TV ” de pe forumul Hit.ro.
Pe scurt, emisiunea "Free Zone", editia pilot, cuprinde:

Stiri
Gadget-uri: Sony Rolly
Hardware: Limitele unei placi video?
Telefoane mobile: LG KF600
Software: Bluemarket
Jocuri: Spore, FarCry2, Brothers in Arms - Hell's Highway
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.
La prima emisiune "Free Zone" marca Hit.ro va invitam si la concurs:

Un telefon LG KF600 isi asteapta castigatorul. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe forumul Hit.ro, in sectiunea "Hit.TV ", sa deschideti subiecte de discutie si sa fiti activi in dezbaterile care vor avea loc aici. Pe scurt, cel mai activ utilizator de pe forum, sectiunea de telefoane mobile, in perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2008, va castiga un LG KF600 Venus.

Si, ca sa fie democratic, ultima zi, cea de 15 decembrie, este rezervata discutiilor despre cine ar trebui sa castige telefonul mobil. Veti putea propune cine sa fie castigatorul, dar va trebui sa il sustineti cu argumente ca sa ii convingeti pe ceilalti ca aveti dreptate. Din lista celor propusi va fi ales castigatorul care va fi anuntat spre finalul zilei.
Regulile generale se aplica si pentru concursul "Venus in Free Zone"

*La acest concurs nu pot participa angajatii sau colaboratorii Netbridge.
*In cazul in care castigatorul refuza premiul din diferite motive, va fi selectat un alt castigator.
*Castigatorul primeste premiul anuntat si nu poate opta pentru contravaloarea in bani. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?