Netflix anunta prima sa colaborare cu Kimo Stamboel pentru filmul cu zombi, Abadi Nan Jaya
3/36936
calendar_month 20 Iun 2024, 12:28


Pregateste-te pentru un amestec palpitant de groaza si folclor local cu primul film indonezian cu zombi de la Netflix, Abadi Nan Jaya (WT), regizat de Kimo Stamboel. Avand o distributie principala stelara, inclusiv Eva Celia, Mikha Tambayong, Donny Damara, Dimas Anggara, Marthino Lio, Kiki Narendra si Varen Arianda Calief, filmul este programat sa aiba premiera in 2025.

Amplasat intr-un sat indepartat de langa Yogyakarta, Abadi Nan Jaya (WT) spune povestea unei familii disfunctionale care conduce o afacere renumita cu medicamente pe baza de plante. Proprietarul companiei incearca sa inoveze creand o noua reteta, care ajunge sa declanseze un focar de zombi.  

„A fost o experienta incredibila pentru mine sa incep productia filmului Abadi Nan Jaya . Este prima data cand regizez un film cu tematica zombi si sunt foarte mandru pentru ca acest film nu numai ca introduce un nou element de groaza pentru mine, ci si de asemenea, prezinta si ridica cultura indoneziana pe scena internationala prin colaborarea noastra cu Netflix”, spune Kimo.

Combinand oroarea unei apocalipse zombie cu elemente ale culturii locale, inclusiv medicina traditionala pe baza de plante si dinamica complexa a familiei, Abadi Nan Jaya (WT) este o poveste distinct indoneziana. Produs de Edwin Nazir, filmul este scris de Kimo Stamboel, Agasyah Karim si Khalid Kashogi. Kimo, cunoscut pentru atingerea sa evocatoare cu filmele de groaza, inclusiv hiturile de box-office The Queen of Black Magic , Dancing Village: The Curse Begins si Sewu Dino , aduce nota sa semnatura acestui proiect inovator.

Abadi Nan Jaya (WT) va avea premiera la nivel global in 2025, exclusiv pe Netflix.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?