MetropolaTV va prezinta emisiunea Parinte la fix
3/36258
calendar_month 28 Feb 2024, 11:47


Emisiunea ce raspunde tuturor intrebarilor despre ingrijirea, dezvoltarea si educatia copiilor

MetropolaTV anunta lansarea emisiunii „Parinte la fix”, un nou proiect ambitios menit sa ofere sprijin si indrumare parintilor si viitorilor parinti.

Incepand cu 4 martie, de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 12:00, Dana Istrateva prezenta emisiunea intr-un spatiu confortabil si relaxant, in noul si generosul platou MetropolaTV, pentru a explora universul ingrijirii si cresterii copiilor.

Cunoscuta pentru realizarea emisiunilor de succes la MetropolaTV „Intre prieteni“ si „Control medical“ si cu o experienta de 17 ani in jurnalism si comunicare, Dana Istrate aduce acum in  fata telespectatorilor o noua provocare, oferind solutii si sfaturi concrete pentru intrebarile parintilor impreuna cu experti din domeniu.

„Parinte la fix” se angajeaza sa raspunda la intrebarile esentiale legate de ingrijirea, dezvoltarea si educatia copiilor, de la nastere pana la adolescenta, precum si la cele legate de dinamica si schimbarile din viata cuplurilor ce se aventureaza in minunata calatorie a parentingului.

Alaturi de specialisti din domenii variate, emisiunea promite sa fie un ghid complet pentru fiecare parinte, oferind raspunsuri, sfaturi si suport.

Dana Istrate, prin implicarea sa in diverse proiecte culturale si educationale, cum ar fi “Noaptea Dansului” si seria de concerte Musical Extravaganza, fiind si fondatoarea asociatiei culturale ArtCreEdu, demonstreaza pasiunea si dedicarea sa nu doar pentru media, ci si pentru imbogatirea vietii culturale si educative a comunitatii. Prezenta sa la carma emisiunii „Parinte la fix” promite un continut de calitate, interactiv si implicat.

Va invitam sa va alaturati Danei Istrate si invitatilor sai de exceptie, de luni pana vineri, incepand cu 4 martie, intre orele 11:00 si 12:00, pe MetropolaTV.

Despre Daniela Samoil Istrate:

Dublu licentiata in Filosofie si Jurnalism, cu un master in Mass-Media si Comunicare, Daniela Samoil Istrate are acumulata o experienta de 17 ani in media (televiziune - PrimaTV, Antena1, MetropolaTV, radio - Radio 3Net, EuropaFM, Radio21 si presa scrisa&online - Romania Libera, Adevarul, dar si ca PR specialist in agentie de publicitate -Republika).

Pe langa activitatea profesionala de baza este si antreprenor cultural, fiind presedintele Asociatiei Culturale ArtCreEdu, initiator si coordonator al evenimentului Noaptea Dansului alaturi de Dragos Samoil (eveniment cu doua editii in 2023 – cel mai mare eveniment dedicat dansului din tara – cu o prezenta de 54 de scoli de dans pe Calea Victoriei si 2000 de dansatori) si event producer pentru seria de concerte Musical Extravaganza (seria de concerte cu nume sonore ale scenei lirice in prim-plan, dedicata iubitorilor muzicii culte – opera si opereta).

Despre MetropolaTV

Infiintat in 2020, MetropolaTV este un canal de televiziune care se angajeaza sa ofere publicului sau continut diversificat si de calitate, de la stiri si informatii de actualitate, la programe de divertisment, cultura si educatie.