Kate Winslet este Cancelar in noul serial Regimul, disponibil acum pe HBO Max
calendar_month 04 Mar 2024, 13:20


Noua serie limitata originala HBO „Regimul” („The Regime”) poate fi urmarita deja pe HBO Max.

Kate Winslet e la conducere, intr-o satira despre putere si politica.

HBO Max va aduce, in fiecare saptamana, un nou capitol din miniseria de sase episoade, iar primul este deja pe platforma de streaming.

Cu Kate Winslet in rolul principal, aceasta miniserie plina de umor negru spune povestea unui regim autoritar modern care incepe sa se destrame.

Kate Winslet spune despre rolul pe care il interpreteaza in "Regimul":

"Elena este o femeie fragila, dezarticulata emotional si paranoica. A trebuit sa inventam cu adevarat acest teren stancos din punct de vedere emotional pentru ea. Nu stii niciodata cu adevarat ce va face, ce va spune sau cum va reactiona la anumite lucruri. A fost o experienta deosebita sa o interpretez pe Elena."

In „Regimul”, Kate Winslet interpreteaza rolul cancelarului Elena Vernham, un lider populist care a devenit din ce in ce mai paranoic si instabil, cand apeleaza la un soldat volatil, Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), ca la un confident improbabil.

Pe masura ce influenta lui Zubak asupra cancelarului continua sa creasca, incercarile Elenei de a-si extinde puterea duc in cele din urma la fracturarea palatului, cat si a tarii in jurul ei.

Creat si co-scris de Will Tracy, care se reuneste cu producatorul executiv Frank Rich - ambii membri cheie ai echipei premiate din „Succesiunea” - The Regime este regizat de Stephen Frears (The Queen), dublu nominalizat la Oscar, si de regizoarea Jessica Hobbs (The Crown), castigatoare a unui premiu Emmy.

Alaturi de Tracy si Rich, Tracey Seaward (Philomena), Kate Winslet, Stephen Frears si Jessica Hobbs sunt producatori executivi.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?