Julio Iglesias si Netflix incheie un contract istoric pentru a-si transpune viata pe ecran
3/36137
calendar_month 12 Feb 2024, 17:56


Compania de divertisment a incheiat un contract cu artistul pentru a produce un serial despre viata acestuia

Pentru prima oara in viata sa, Julio Iglesias va participa la procesul creativ al unei productii care va fi lansata la nivel mondial

Netflix a incheiat un contract cu Julio Iglesias pentru a-i transpune viata pe ecran. In premiera mondiala, aceasta legenda vie a muzicii va participa la procesul creativ al unei fictiuni in care va destainui totul despre viata si incredibila lui traiectorie muzicala.

Fictiunea, aflata in curs de dezvoltare, va spune povestea felului in care Julio Iglesias a devenit primul artist non-englez care a patruns pe piata americana si pe piata asiatica si s-a transformat intr-un star universal, numarandu-se printre cei cinci artisti cu cele mai multe albume vandute din istorie. In peste 55 de ani de cariera artistica, Julio Iglesias a inregistrat si a cantat in 12 limbi si a reunit fanii din intreaga lume, devenind primul artist spaniol cu rezonanta universala ale carui melodii au fost cantate pe toata planeta.

„Dupa atatea speculatii, carti si documentare in care nu am fost implicat, pentru prima data am decis sa spun adevarul despre viata mea cu ajutorul unei companii internationale precum Netflix. Dupa multe deliberari si in urma unei scrisori foarte emotionante pe care mi-a trimis-o Bela Bajaria (director de continut la Netflix) m-am lasat convins de faptul ca Netflix este compania ideala pentru acest proiect. Le sunt recunoscator oamenilor din multe tari, care m-au sustinut si m-au incurajat de-a lungul vietii”, a declarat Julio Iglesias.

Diego Ávalos, vicepresedinte pentru continut la Netflix: „Julio Iglesias a avut incredere in noi pentru a-si spune povestea. Suntem foarte recunoscatori pentru generozitatea sa. Stim cu totii ca talentul si tenacitatea lui sunt unice in lume. Acum, vom avea ocazia sa vedem dincolo de reflectoare, de pozele din reviste, de discurile de aur si sa cunoastem cu adevarat si in profunzime o persoana exceptionala, care a captivat si va captiva multe generatii din toate colturile planetei.”

Povestea sa este una plina de rasturnari de situatie. A inceput in randurile tinerilor de la Real Madrid si si-a terminat cariera in avocatura, pana cand un accident i-a pus capat carierei de fotbalist de elita. La cativa ani dupa aceea, a ajuns unul dintre cei mai mari artisti din istoria muzicii contemporane.

In anii '70, Julio Iglesias s-a impus ca artist in multe tari, iar in anii '80 a doborat toate recordurile, a ajuns sa fie cunoscut pe cinci continente si a devenit „Cel mai popular artist strain din China”. Printre sutele de premii pe care le-a obtinut se remarca trofeul Guinness World Records ca „artist latino cu cele mai multe discuri vandute pe plan mondial" si trofeul Lifetime Achievement acordat de National Academy of Recording Arts and Sciences din SUA, rezervat doar marilor legende din istoria muzicii contemporane.

A fost creatorul unui stil incomparabil care l-a transformat intr-o legenda vie a muzicii. Acesta a reunit milioane de fani din intreaga lume si a cantat pe scena alaturi de artisti din intreaga lume, precum Frank Sinatra, Willie Nelson, Stevie Wonder, Diana Ross, Sting, Dolly Parton, Placido Domingo, Charles Aznavour si Johnny Hallyday, printre altii.