HITACHI 32LD7200
calendar_month 21 Dec 2006, 12:35
Produsul celor de la Hitachi, ce are un ecran LCD cu o diagonala de 81cm Widescreen, combina tehnologia Picture Master cu un design atragator.

Tehnolgia Picture Master, ca toate ideile bune, este usor de explicat. Sistemul de scalare si procesare a semnalului digital asigura ca semnalul ramane “curat”, in timp ce tehnologia High Quality Digital Image Pixel Processing analizeaza fiecare pixel din fiecare semnal al imaginii. Doua chipuri hi-tech conlucreaza pentru acest demers.

Mai intai noul sistem de procesare progresiva amplifica semnalele de intrare, adaugand pixeli pentru a desavarsi detaliul pe ecranul HDTV ready. Apoi functia de contrast super dinamic analizeaza imaginile pentru a regla calitatea acestora in portiunile unde predomina culoarea neagra, si a crea nuante de negru mai profunde.

Acest LCD “elibereaza” nu mai putin de 1 miliard de culori datorita capacitatii de procesare pe 10 biti.

Display

Tip display:

LCD

Diagonala ecran (cm):

81

Intensitate luminoasa (cd/mp):

500

Contrast:

600:1

Aspect imagine:

16:9

Rezolutii suportate (pixeli):

1366 x 768

Imagine/Sunet

Sistem TV:

PAL/SECAM/II'/BG/H/LL'/DK

Caracteristici Speciale

HD Ready:

Da

OSD:

Da

Conectivitate

Conectori:

S-VHS

Intrare audio

SCART (2 x RGB)

Intrare progresiva

Video compozit

Iesire audio

HDMI

Video component

Caracteristici Generale

Greutate (Kg):

18

Dimensiuni (W x H x D mm):

839 x 545 x 123 (fara stand)

HITACHI 32LD7200 ofera nu numai o imagine incantatoare ci si un sunet pe masura. Totusi, pretul este destul de mare in comparatie cu competitorii sai directi, avand pretul cel mai mare dintre toate modelele LCD prezentate (7.473,08 RON-emag.ro). Aici pierde putin din atuurile cumulate pana in prezent.

Nota obtinuta: 8.5