hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  HIT TV: Free Zone - 07.11.2008

HIT TV: Free Zone - 07.11.2008

calendar_month 08 Nov 2008, 19:11
Dupa ce saptamana trecuta ati vizionat pilotul emisiunii Free Zone, saptamana aceasta va prezentam prima emisiune marca HIT TV. Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care va prezentam emisiunea pe Hit.ro. Din cauza unor probleme tehnice care au marcat colaborarea cu Green Channel in cadrul acestei editii de emisiune, materialul a trebuit sa fie prelucrat. Incepand cu emisiunea numarul 2, Free Zone IT & Games va putea fi urmarita doar pe Hit.ro in fiecare sfarsit de saptamana.
Va invitam sa urmariti in continuare Free Zone, emisiunea numarul 1.


Free Zone IT

Foto-video: camera foto Olympus SW790 impreuna cu accesoriile din pachet.
Telefoane mobile: Samsung Omnia si iPhone fata in fata.
Software: Trapster - aplicatia pentru telefoane mobile care te informeaza despre radare si filtre de politie.
Hardware: un hard in conditii extreme - la gheata si la caldura.

Free Zone Games
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

Fallout 3 - cel mai asteptat RPG al anului.
Le multumim tuturor celor care ne-au incurajat si care au sustinut, prin comentariile lor, emisiunea Free Zone. In acelasi timp, le multumim si celor care si-au exprimat criticile la adresa emisiunii.

Prima emisiune Free Zone este realizata in continuare in acelasi format, in care Florin modereaza rubricile de foto-video, telefoane mobile, software si hardware, prezentate de echipa Hit.ro. In a doua parte a emisiunii, Carmen discuta cu invitatii sai si prezinta informatii interesante despre jocuri. Totul, dupa stirile prezentate de Carmen si Florin.

Pentru a putea face vizualizarea cat mai usoara, emisiunea este prezentata in doua parti, prima de IT&C si a doua de jocuri, dar mentionam ca este vorba despre aceeasi emisiune Free Zone marca HIT TV.

Concursul "Venus in Free Zone" continua pana pe 15 decembrie. Va asteptam sa comentati pe forum, sectiunea din HIT TV dedicata telefoanelor mobile, si aveti sansa sa castigati un LG KF600 prin vot, uninominal, fireste, in data de 15 decembrie.
Fiecare emisiune va deschide un thread cu subiectul sectiunii de telefoane mobile din saptamana respectiva, in plus fata de subiectele abordate deja de cititori.
Pentru saptamana aceasta, va propunem subiectul Omnia vs. iPhone .
Despre "culisele" emisiunii Free Zone aflati mai multe pe forum .


 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?