HGTV da viata casei de vis a lui Barbie in noua emisiune Barbie Dreamhouse: Provocarea
3/35113
calendar_month 24 Iul 2023, 11:11

Cu cateva zile dupa mult asteptata lansare in cinema a filmului Barbie de la Warner Bros. Pictures, HGTV dezvaluie renovarea epica in marime naturala a jucariei emblematice Mattel, Barbie® Dreamhouse, creand cea mai mare, indrazneata si de poveste casa din toate timpurile in cea mai noua emisiune de tip competitie, Barbie Dreamhouse: Provocarea. Emisiunea va avea premiera la HGTV marti, 25 iulie, la ora 22:00.

Barbie Dreamhouse: Provocarea are patru parti si este prezentata de supermodelul, designerul, autorul si antreprenorul Ashley Graham. Opt echipe de vedete HGTV si un celebru bucatar de la Food Network vor transforma o casa din sudul Californiei intr-o Barbie Dreamhouse din viata reala.

Fiecare episod va prezenta un continut captivant si nostalgic Barbie, in timp ce fiecare echipa implementeaza in toata casa modele indraznete sinonime cu emblematica Barbie Dreamhouse, inclusiv o podea de dans luminata si un acvariu care se transforma in birou, precum si elemente toietice geniale, cum ar fi un carusel de palarii in dulapul lui Barbie si o combinatie de lift pentru animale de companie/ cabina telefonica in camera de zi. La final, echipa de design castigatoare va face o donatie catre Salvati Copiii.

Barbie Dreamhouse: Provocarea va avea numerosi invitati surpriza, inclusiv unele dintre cele mai importante nume din filmul Barbie. In timpul competitiei, aclamatul designer si colaborator al Barbie, Jonathan Adler, va coordona juriul, alaturi de Tiffany Brooks, designer HGTV si expert in Barbie Dreamhouse, carora li se va alatura saptamanal un invitat celebru.

Barbie Dreamhouse: Provocarea incepe la HGTV marti, 25 iulie, la ora 22:00.