HBO Max iti prezinta ce sa urmaresti in aprilie 2024
3/36397
calendar_month 29 Mar 2024, 14:55


Nu e o pacaleala: HBO Max aduce, chiar de la inceputul lui aprilie, 27 de filme, sezoane si productii noi pe platforma. La care, bineinteles, se adauga tot continutul deja disponibil pe platforma, care poate fi urmarit la orice ora din zi sau din noapte. Pe 21 mai, HBO Max va deveni Max, iar fiecare abonat va avea de doua ori mai mult continut de urmarit, dar si sport live!

Documentare

In aprilie, HBO Max aduce patru documentare interesante, care acopera teme diverse.

“The Synanon Fix” va fi pe HBO Max pe 2 aprilie. Documentarul exploreaza ascensiunea si decaderea organizatiei Synanon prin ochii membrilor care au trait-o, de la inceputurile sale ca program revolutionar de reabilitare a drogurilor pana la decaderea sa ulterioara in ceea ce multi considera a fi un cult.

Incepand de astazi vom afla pe HBO Max despre “Partea intunecata a emisiunilor pentru copii” (“Quiet on set - The Dark Side of Kids TV”). Un documentar care face deja inconjurul lumii si captiveaza cu povestea nespusa a lumii toxice din spatele celor mai cunoscute emisiuni TV pentru copii din anii 1990 si 2000. Documentarul are 5 episoade, iar primele 2 sunt deja disponibile pe HBO Max.

Lista documentarelor cu care vine HBO Max in aprilie continua cu “Brandy Hellville: The Cult of Fast Fashion”, “An American Bombing: The Road to April” si “The Jinx Part 2”.

Filme

In aprilie, HBO Max a pregatit o lista de filme de neratat, iar aici sunt doar cateva: “Culoarea Purpurie” (“The Color Purple”), “Mamma Mia! O luam de la capat” (“Mamma Mia! Here We Go Again”), “Mamma Mia!”, “Defecte” (“Shortcomings”), “Cand Harry a cunoscut-o pe Sally” (“When Harry Met Sally”), “Oblivion. Planeta uitata” (“Oblivion”), “Cazul Goldman” (“The Goldman Case”).

Pe 12 aprilie, HBO Max va invita sa descoperiti prietenia extraordinara dintre trei femei intre care exista o legatura indestructibila, in „The Color Purple”. Aceasta perspectiva noua a filmului clasic e regizata de Blitz Bazawule si produsa de Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders si Quincy Jones. Filmul a fost lansat in 2023 in cinema, a castigat 27 de premii si a avut peste 100 de nominalizari.

La 10 ani dupa premiera filmului „Mamma Mia!” sunteti invitati inapoi pe insula greceasca Kalokairi in aceasta continuare bazata pe cantecele trupei ABBA. Sophie e insarcinata si trebuie sa-si asume niste riscuri. Actorii din primul film se intorc, alaturi de unii noi, precum Lily James si Andy Garcia. “Mamma Mia! O luam de la capat” (“Mamma Mia! Here We Go Again”) va fi pe HBO Max pe 26 aprilie.

Seriale

Pe 15 aprilie, HBO Max iti face cunostinta cu “Simpatizantul” (“The Sympathizer”). Serialul urmareste un spion comunist jumatate francez, jumatate vietnamez in ultimele zile ale razboiului din Vietnam si exilul sau ulterior in S.U.A.

Atunci cand cel mai bun prieten al ei, Ícaro, e descoperit mort in circumstante misterioase, Malu, care aspira sa fie rapper, respinge concluzia oficiala ca adolescentul trans s-ar fi sinucis si decide sa ancheteze. Malu se inscrie la liceul de top din São Paulo unde Ícaro voia sa studieze moda. Toate acestea se petrec in “Tineret divizat” (“Divided Youth”), un nou serial care va fi pe HBO Max pe 4 aprilie.Lista noilor seriale continua pe HBO Max cu sezonul 6 din “Spencer” (“All American”) – 8 aprilie, “Suntem aici” (“We’re Here”) sezonul 2, “Sierra Madre: Clash in Paradise” si „Velma” – sezonul doi.

Pentru copii

HBO Max aduce patru titluri noi pentru cei mici in luna aprilie! “Boss Baby: Afaceri de familie” (“The Boss Baby: Family Business”) vine pe 5 aprilie pe HBO Max. Au trecut 30 de ani, iar fratii Templeton au crescut si s-au indepartat. Dar noul Boss Baby vrea sa-i aduca din nou impreuna ca sa dezvaluie o conspiratie sinistra. Oare Tim si Ted vor relua legatura de dragul misiunii?

Pe 13 aprilie, il cunpoastem pe “Chef Jack, un bucatar aventuros” (“Chef Jack - O Cozinheiro Aventureiro”). Dupa ce strica o reteta si reputatia lui are de suferit, chef Jack incearca sa iasa pe primul loc intr-o competitie culinara. Dar pentru asta trebuie sa invete sa lucreze in echipa cu bucatarul incepator Leonard.

Tot pentru copii, HBO Max mai aduce “Tiny Toons Looniversity” (27 aprilie) si “Patrula junglei: Turul lumii” (“Jungle Bunch 2”) – 20 aprilie.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?