GTA 4 PC la Free Zone Games
5/518
calendar_month 10 Dec 2008, 13:37
In noua editie FREE ZONE GAMES ne-am focalizat atentia asupra nou lansatului si mult asteptatului Grand Theft Auto IV in versiunea pentru PC. Carmen Ivanov, alaturi de Florin Vladescu si Mike Stegaru, au discutat depre povestea jocului, personaje, mecanica, integrarea in seria GTA dar si despre atmosfera sunetul si vocile din acest joc.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

Clic aici pentru a vedea cerintele de sistem ale acestui joc!
GTA 4 este jocul anului 2008 care a batut toate recordurile in materie de vanzari. Imediat dupa lansarea Grand Theft Auto IV in versiunile pentru PS3 si Xbox 360 in luna aprilie, Guinness World Records a confirmat ca jocul GTA IV a devenit cel mai bine vandut produs. Doar in prima zi dupa lansarea acestuia in 29 aprilie 2008 s-au vandut peste 3,6 milioane de exemplare in intreaga lume care au generat incasari de 310 milioane de dolari.
Prin comparatie, cel mai bine vandut joc video de pana la GTA IV a fost Halo 3, produs de Microsoft, care a generat 170 de milioane de dolari in prima zi de la lansare. GTA 4 a devansat totodata, si cel mai bine vandut film, Spiderman 3 care in prima zi de rulare in cinematografe a avut incasari de 60 de milioane de dolari, dar si cea mai rapid vanduta carte: Harry Potter & the Deathly Hallows care a avut incasari de 220 de milioane de dolari in primele 24 de ore de la lansare.
Sursa: Hit.ro