hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT & Games - Windows 7 --- Jocurile la birou

Free Zone IT & Games - Windows 7 --- Jocurile la birou

calendar_month 28 Oct 2009, 22:35
Doua editii intr-una singura: Free Zone IT in EDITIE SPECIALA discuta proaspat lansatul Windows 7 cu un invitat special, iar Free Zone Games analizeaza motivele pentru care ne jucam pe calculator... la birou.
La Free Zone IT din aceasta saptamana, Mike Stegaru sta de vorba cu Dan Bulucea, Business & Marketing Director la Microsoft Romania despre proaspat lansatul Windows 7, in variantele sale Home Premium, Professional si Ultimate. Aflati de ce Microsoft isi pune atat de multe sperante in W7 si care sunt avantajele sale principale. Va reusi Windows 7 sa concureze longevitatea venerabilului Windows XP?

Nu uitati adresa de e-mail a emisiunii: FreeZone_IT@HIT.ro, unde asteptam comentariile si sugestiile voastre.
--------------------------------------
La Free Zone Games, Carmen Ivanov si Florin Vladescu discuta pe larg despre jocurile pe care le rulam atunci cand suntem la serviciu, de ce ne jucam pe calculator la birou si, mai ales, ce ni se poate intampla atunci cand suntem "prinsi" ca jucam jocuri video la serviciu. Trimite un comentariu si spune si tu cu ce joci video preferi sa-ti petreci timpul la birou... in loc sa muncesti.
VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

Trimiteti materile pentru rubrica User Spot la FreeZone_Games@HIT.ro si cele mai simpatice/haioase/ciudate materiale (poze/filme) din jocuri intra in concurs pentru un joc PC FIFA 10 in editia urmatoare.
Va asteptam si pe forumul HIT.ro, in sectiunile HIT.TV/Free Zone Games si Jocuri.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?