hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT & Games - Proiectoare vs TV --- Borderlands

Free Zone IT & Games - Proiectoare vs TV --- Borderlands

calendar_month 09 Nov 2009, 15:36
Va prezentam doua noi editii Free Zone: Free Zone IT prezinta avantajele proiectiei comparativ cu televizoarele HD, iar la Free Zone Games, Carmen Ivanov si Florin Vladescu va prezinta in detaliu Borderlands, un nou super joc, hibrid FPS - RPG.
La Free Zone IT din aceasta saptamana, Mike Stegaru sta de vorba cu invitatul special din aceasta saptamana - Dragos Salamac, Team Leader BenQ Romania despre proaspat evolutia proiectoarelor, accesibilitatea acestora pentru romanul obisnuit, concurenta pe care proiectoarele o reprezinta pentru televizoarele HD si noile optiuni 3D pentru cei care doresc sa isi creeze un cinematograf / gaming room la scara mare... in propria sufragerie.


Nu uitati adresa de e-mail a emisiunii: FreeZone_IT@HIT.ro, unde asteptam comentariile si sugestiile voastre.
--------------------------------------
La Free Zone Games, Carmen Ivanov si Florin Vladescu discuta in detaliu despre Borderlands, un First Person Role Playing Game cu patru personaje principale, intr-un decor post-apocaliptic (sau pur si simplu desertic). Actiunea jocului se desfasoara pe planeta Pandora, producatorii au introdus sute de mii de arme, inamicii sunt furiosi, iar grafica aduce o nota de originalitate in Borderlands. Afla totul despre noul joc produs de Gearbox Software in aceasta noua editie Free Zone Games.

VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

Trimiteti materiale pentru rubrica User Spot la FreeZone_Games@HIT.ro si trei dintre cele mai simpatice/haioase/ciudate materiale (poze/filme) din jocuri intra in concurs.

Va asteptam si pe forumul HIT.ro, in sectiunile HIT.TV/Free Zone Games si Jocuri.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?