hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Free Zone IT & Games - Lansare Kingston SSDNow V Series Boot Drive 40GB --- Star Wars The Force Unleashed

Free Zone IT & Games - Lansare Kingston SSDNow V Series Boot Drive 40GB --- Star Wars The Force Unleashed

calendar_month 19 Nov 2009, 21:15
Noile editii Free Zone IT & Free Zone Games aduc in discutie doua subiecte extrem de interesante: lansarea noului Kingston SSD Boot Drive de 40 de GB, cel mai ieftin, dar si unul dintre cele mai rapide Solid State Driver-uri din lume, precum si noul joc Star Wars The Force Unleashed pentru PC.
La Free Zone IT din aceasta saptamana, Mike Stegaru a fost prezent la evenimentul organizat de Kingston cu ocazia lansarii noului Kingston SSD Boot Drive de 40 GB. Invitatul special din aceasta saptamana este Adrien Viaud, Field Application Engineer, Kingston Technology, cu care am stat de vorba in detaliu despre secretele si avantajele acestui nou SSD extrem de accesibil.

Nu in ultimul rand, in aceasta editie puteti vedea si demonstratia realizata de catre Adrien Viaud cu doua laptop-uri Toshiba -unul echipat cu un HDD normal, iar celalalt cu Boot Drive-ul Kingston SSD 40 GB - si care prezinta timpul de incarcare mult redus pe SSD a sistemului de operare Windows 7, precum si rezultatele incredibile obtinute in HD Tach.
Nu uitati adresa de e-mail a emisiunii: FreeZone_IT@HIT.ro, unde asteptam comentariile si sugestiile voastre.
--------------------------------------
La Free Zone Games, Carmen Ivanov si Mike Stegaru discuta noul joc de actiune plasat in universul Razboiului Stelelor - Star Wars The Force Unleashed, un 3rd person action cu elemente de RPG proaspat lansat de catre LucasArts in varianta pentru PC.
Afla totul despre noul joc Star Wars in aceasta noua editie Free Zone Games.

VEZI TOATE EDITIILE FREE ZONE GAMES.

Trimiteti materiale pentru rubrica User Spot la FreeZone_Games@HIT.ro si trei dintre cele mai simpatice/haioase/ciudate materiale (poze/filme) din jocuri intra in concurs.

Va asteptam si pe forumul HIT.ro, in sectiunile HIT.TV/Free Zone Games si Jocuri.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?